El Castelló suma el primer punt lluny del Castàlia

L'equip orellut ha empatat a Cornellà (1-1) i l'Alcoià ha perdut la imbatibilitat a Tarragona (2-1)

Sibille. Carles Salvador i Dani Torres lluiten per una pilota
Sibille, Carles Salvador i Dani Torres lluiten per una pilota / Twitter: @ue_cornella

Després de dues derrotes en dos desplaçaments, el Castelló de Sergi Escobar ha aconseguit estrenar el caseller de punts lluny de l'estadi de Castàlia en empatar a un gol en la visita al Cornellà (1-1). L'Alcoià, per contra, ha perdut el primer partit de la temporada contra el Nàstic de Tarragona (2-1).

Primer punt com a visitant del Castelló

El Castelló arribava a Cornellà molt necessitat d'un bon resultat després de tres derrotes en quatre jornades. La primera part ha sigut molt igualada i amb poques ocasions i s'ha arribat al descans amb empat a zero. En l'equador de la represa, el gol d'Eloy Gila ha dificultat les coses als orelluts, que, a més, veien com poc després anul·laven un gol de César Díaz. Però l'equip ha seguit lluitant i ha obtingut el premi a l'esforç en el minut 89 mitjançant Yac Diori. El punt és bo, però la setmana que ve al Castàlia només val la victoria contra el Barça B.

Primera derrota de l'Alcoià

L'Alcoià no ha pogut seguir amb la bona ratxa amb què ha iniciat la Lliga, dues victòries i dos empats, i ha patit la primera derrota, tot i avançar-se en el marcador. L'equip de Vicente Parras ha sigut millor en el primer temps i ha plasmat la seua superioritat amb un gol de Mourad poc abans del descans. En la segona part, el Cornellà ha buscat capgirar el partit amb insistència i ho ha aconseguit amb gols de Robert i Édgar.

Fran Miranda, en una acció del duel
Fran Miranda, en una acció del duel / Twitter: @CD_Alcoyano

El Vila-real B es referma en el lideratge

El filial groguet continua intractable i ha aconseguit la quarta victòria de la temporada en guanyar al Mini Estadi el Costa Brava per 2-0. L'equip entrenat per Miguel Álvarez es mantindrà com a líder del Grup 2 de Primera RFEF una jornada més. El Vila-real B s'ha avançat en la primera part gràcies a un gol de Nikita i el marcador ja no s'ha mogut abans del descans. El curt resultat ha mantingut l'emoció fins al final, però Dani Tasende ha assegurat el triomf groguet amb el segon en el minut 89, poc després que els catalans es quedaren amb un home menys.