Castelló-Sporting: a fer bona la dita

En el debut de Juan Carlos Garrido a la banqueta, els orelluts esperen sumar la victòria per a abandonar els llocs de descens.

Juan Carlos Garrido dona instruccions a Marc Mateu
Juan Carlos Garrido dona instruccions a Marc Mateu / Twitter: @cdcastellon

Entrenador nou, victòria segura. A aquesta dita s’encomana el Castelló en el debut de Juan Carlos Garrido a la banqueta per a aconseguir el triomf contra l’Sporting de Gijón, que seria el primer de 2021. De fet, els orelluts no guanyen un partit des del passat 12 de desembre (3-0 contra l’Albacete), i sumar els tres punts aquest diumenge podria suposar deixar la zona de descens que actualment ocupen.

Garrido ha dit que afronta el partit amb la idea de sumar punts que és el que li donarà vida a l'equip i ha assegurat que “des del primer dia es veurà l'ambició de l'equip”. Després d’onze dies en el càrrec, el tècnic valencià ha explicat que es veurà un “equip competitiu, agressiu, que eixirà a competir cada partit i conscient que per a sumar els tres punts ha de lluitar al màxim”.

Tot i que el primer onze del nou entrenador és una incògnita, s'espera un Castelló que en lloc de tindre el control de la pilota busque fer-se fort en defensa i amb més arribades a la porteria rival. Respecte a l’Sporting, cinqué classificat, Garrido ha apuntat que és un dels favorits per a aconseguir l'ascens a Primera. Per això, ha assegurat que cada jugador ha de donar el màxim per l'equip sabent que juga davant un dels rivals “més complicats de la categoria”.

Per al duel, el tècnic té la baixa de tres futbolistes que han donat positiu en Covid-19, encara que es desconeix el nom dels afectats. Això sí, recupera el migcampista Carles Salvador, peça clau en els primers partits de la temporada i que ha estat de baixa tres mesos, i tindrà a disposició el primer fitxatge d’hivern, el defensa Javi Moyano, procedent del Valladolid.

Garrido espera que a la tercera siga la vençuda, ja que els altres debuts en les banquetes d’equips espanyols se salden amb una derrota amb el Vila-real (1-0 a Mallorca) i un empat amb el Betis (0-0 contra el Rijeka en l’Europa League. En el partit de la primera volta, els asturians van guanyar 1-0, i en ‘últim precedent al Castàlia, el 2008 i també en Segona, els alb-i-negres van véncer 1-0 amb gol de Nakor.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:15 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de Patrícia Campos.

També et pot interessar

stats