Castelló-Saragossa: una final en posicions de descens

Els aragonesos estan pendents dels resultats d'unes proves PCR per un positiu en un membre de l'expedició.

VÍDEO | Castelló-Saragossa: una final en posicions de descens

Castelló i Saragossa disputen aquest dimecres una altra final per a dos equips necessitats de punts. El Castelló, dinové classificat amb dotze punts, juga contra un rival directe, històric del futbol espanyol, i que es troba només a una plaça per davall dels orelluts en la classificació.

Els d'Óscar Cano tenen davant seu, una sèrie de partits amb els quals podran mesurar quin és el nivell real de la plantilla. Si el primer rival és el Saragossa, el següent serà el Mallorca, primer classificat, per a enfrontar-se després a dos partits consecutius contra els dos equips que, ara mateix, ocupen les últimes posicions de la classificació, l'Albacete i el Sabadell.

Les sensacions després de l'empat a Anduva són bones, però les estadístiques no diuen el mateix. El Castelló és, actualment, l'equip que més gols rep de tota la competició amb 21 en 15 partits. Tot apunta al fet que Cano podrà comptar amb Marc Mateu, Álvaro Campos i Arturo Molina, que van acabar amb problemes físics en l'últim partit. Per la seua banda, Rafa Gálvez no s'ha entrenat amb el grup aquest dimarts i està pràcticament descartat; i Carles Salvador, amb un esquinç, i Jorge Fernández tampoc hi podran participar.

Pel que fa al Saragossa, el grup ha endarrerit el viatge a terres castellonenques a causa d'un positiu per coronavirus en un membre de l'expedició. En principi no afecta cap jugador, però ha obligat al fet que es tornen a fer les proves PCR i només entrenaran quan sàpien els resultats.

Els aragonesos necessiten tant com el Castelló la victòria. Sumen 10 punts en 14 jornades de Lliga i ja porten cinc derrotes consecutives.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 20:45 hores, amb Raül Pina, la narració de Dani Hermosilla i els comentaris de Patrícia Campos.

També et pot interessar

stats