El Castelló salva el lideratge

Un gol de Kastaneer en el temps afegit permet als alb-i-negres mantindre el primer lloc del grup segon de Primera RFEF, ara empatat amb l'Eivissa

Villahermosa, en una acció del partit
Villahermosa, en una acció del partit / Twitter: @cdcastellon

El Castelló continuarà com a líder del grup segon de Primera Federació una jornada més, després d'aconseguir un empat agònic en la visita a l'Atlètic de Madrid B (1-1). Un gol de Gervane Kastaneer en el temps afegit del partit ha servit perquè l'equip de Dick Schreuder mantinga el primer lloc en la classificació, ara amb els mateixos punts que l'Eivissa, que ha derrotat el cuer.

Els alb-i-negres han jugat un dels pitjors partits de la temporada i els ha tocat anar a remolc després del gol local de Niño en el minut 55. Schreuder no estava content amb el que veia al terreny de joc i ha introduït cinc canvis buscant la reacció dels seus. L'equip ha millorat, però la falta d'encert cara a porteria penalitzava en excés. I quan ja semblava que la quarta derrota en Lliga era un fet, ha arribat el gol de l'empat, ja en temps afegit.

L'Alcoià rescata un punt

L'Alcoià ha sumat un punt en la visita a l'Algesires, sisé classificat (1-1). L'equip que entrena Vicente Parras s'ha refet del gol inicial dels andalusos en començar la represa i ha empatat amb un gol d'Adrián Armental en l'equador de la segona part. Tot i això, els alcoians han desaprofitat una bona oportunitat per a sumar els tres punts, ja que han jugat amb un futbolista més per l'expulsió per doble groga d'un jugador local.

L'Alcoià es queda en la zona tranquil·la de la classificació, amb 29 punts, onze per damunt de la zona de descens.

Entropessada de l'Intercity

L'intercity ha encadenat la sisena jornada sense conéixer la victòria, després de perdre per 3-0 contra l'Atlético Sanluqueño. L'equip alacantí es queda en onzena posició, amb 29 punts, onze per damunt de la zona de descens a Segona RFEF.