El Castelló s'encomana a l'efecte Castàlia

L'equip alb-i-negre ha perdut 1-0 contra el Deportivo de la Corunya i haurà de remuntar en la tornada per a mantindre viu el somni de l'ascens

Iago Indias, en una acció del partit
Iago Indias, en una acció del partit / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha caigut en el primer combat de les semifinals del play-off d'ascens a Segona Divisió. L'equip orellut ha perdut 1-0 contra el Deportivo de la Corunya a Riazor i haurà de remuntar en la tornada a Castàlia per a mantindre viu el somni de tornar a la categoria de plata del futbol espanyol.

Els gallecs han dominat durant bona part del partit i s'han avançat en l'equador de la represa amb un gol de Svensson. El Castelló no s'ha rendit i ha tancat el Deportivo de la Corunya en la seua àrea per a buscar l'empat els minuts finals del duel. Però als atacants alb-i-negres els ha faltat encert i el marcador no s'ha mogut.

El desenllaç de l'eliminatòria es viurà diumenge que ve, a les 18:00 hores, amb la televisió d'À Punt com a testimoni. El Castelló en tindrà prou amb una victòria per la mínima després de la pròrroga per a passar a la final per l'ascens, on l'espera el guanyador de l'enfrontament entre l'Alcorcón i la Reial Societat B.