El Castelló s'acosta al lideratge de l'Eldenc

L'equip de Fernando Estévez ha jugat amb inferioritat numèrica bona part del duel

L'orellut Raúl Sánchez fa una passada davant la pressió del jugador de l'Eldenc
L'orellut Raúl Sánchez fa una passada en vista de la pressió del jugador de l'Eldenc / CE Castelló

Els dos millors equips del grup dos de Primera RFEF s'han mesurat les forces aquesta vesprada a Castàlia. L'equip blanc-i-negre ha donat un colp sobre la taula en perjuí d'un Eldenc que ha estat menys efectiu que els orelluts, amb inferioritat numèrica la major part del duel. Tot i que els del Vinalopó Mitjà continuen com a líders, els de la Plana ja es troben a un punt de distància en la classificació.

Primer assalt per als orelluts: un gol de falta en la primera part gràcies a la precisió de les botes de Cristian Rodríguez. En la represa, una assistència de Jesús de Miguel a Giorgi marcà la sentència, amb el 2 a 0 definitiu. Els blaugranes han acabat amb nou jugadors sobre la gespa per culpa de les expulsions d'Álex Martínez, just abans d'inaugurar-se l'electrònic, i de Capó al descompte. Un Castàlia ple amb dos aficions modèliques que han protagonitzat una festa de futbol dominical.

Pel que fa a la resta de conjunts de la mateixa categoria a la Comunitat Valenciana, la Nucia ha vençut l'Osasuna Promeses per 1 a 2 com a visitant. L'Intercity s'ha desfet del Bilbao Athletic a casa amb un gol solitari de Trespalacios. I l'Alcoià ha empatat a un contra el Calahorra a La Rioja.

També et pot interessar

stats