El Castelló s'acomiada de Segona amb derrota (3-0)

El periple del Castelló en Segona Divisió només ha durat 307 dies i s'ha acabat al mateix escenari on tot va començar, a La Rosaleda

Jorge Fernández es queixa després de rebre un colp
Moyano es queixa després de rebre un colp / La Liga

El periple del Castelló en Segona només ha durat 307 dies i s'ha acabat on va començar. El destí ha sigut cruel amb els orelluts, que s'han acomiadat de la categoria de plata on el 27 de juliol van celebrar l'ascens, a La Rosaleda. El de menys era el resultat amb què es tancava l'aventura, però l'equip se'n va amb mal sabor de boca després de perdre de manera contundent (3-0) contra un Màlaga que ha jugat a plaer.

El nou tècnic dels de la Plana, Sergi Escobar, que dirigia el segon partit en aquesta nova etapa, ha introduït canvis en l'onze i ha donat entrada a un futbolista del planter, Koke. Els andalusos han dominat des del primer minut i han tingut diverses ocasions per a avançar-se en el marcador, però primer Álvaro Campos i després el travesser ho han evitat. I quan més còmode estava el Castelló, ha arribat el gol: Quintana ha aprofitat un refús en l'àrea per a batre Campos quan faltava molt poc per al descans.

Els orelluts han eixit un poc més valents en la represa i Juanto ha pogut empatar. Però poc després ha arribat el segon del Màlaga, obra de Scepovic, que ha posat la sentència al partit. Escobar ha fet debutar un altre futbolista del planter, Aaron, però no hi ha hagut reacció. El que sí que ha arribat ha sigut el tercer del Màlaga, novament de Scepovic per a posar punt final al partit i a l'aventura del Castelló en Segona. Tres dels quatre equips que van ascendir l'any passat han perdut la categoria: el Castelló, el Sabadell i el Logronyés.

Caldrà millorar molt per a tornar a la categoria de plata la temporada que ve. L'única certesa que hi ha és que la nau la comandarà Escobar, però s'esperen molts canvis per a tractar de pujar novament a Segona.

També et pot interessar

stats