El Castelló retalla dos punts al líder, l'Eldenc

Els d'Albert Rudé s'han imposat per la mínima (1-0) a l'Alcoià

Els jugadors del Castelló celebren el gol de la victòria
Els jugadors del Castelló celebren el gol de la victòria / Twitter: @cdcastellon

L'empat de l'Eldenc a casa del Cornellà (1-1) i la victòria del Castelló contra l'Alcoià permeten a l'equip alb-i-negre acostar-se al lideratge de la Primera RFEF, que mantenen els del Baix Segura amb cinc punts d'avantatge.

Un excés de confiança en defensa quasi li costa un gol al Castelló a penes començar, però el baló retrucat no ha anat a porteria. Ha sigut tot el perill de l'Alcoià en la primera part.

Per contra, els alb-i-negres han aprofitat el primer tir entre els tres pals per a fer l'un a zero en el minut 28. Kochorashvili ha enganxat un baló solt després d'una treta de córner. Quart gol per al georgià cedit pel Llevant.

En la represa, el mateix forat. Koné ha guanyat l'esquena a la defensa, però ha errat inexplicablement quan estava tot sol davant del porter visitant. També l'Alcoià ha pogut empatar amb una ocasió claríssima de Coque.

Els de Vicente Parras es queden a dos punts del descens, mentre que els d'Albert Rudé han tornat a guanyar després de dues jornades. I diumenge que ve, nou duel des d'un estadi dels clàssics: Los Pajaritos acollirà el Numància-Castelló, a les 18:00 hores i per la televisió d'À Punt.