El Castelló, a per la remuntada per a seguir la lluita per l’ascens a Segona en la televisió d’À Punt

La finestra esportiva retransmetrà aquest diumenge a les 18:00 hores, el partit de tornada de l’eliminatòria per l’ascens a Segona Divisió que disputarà el CE Castelló contra el RC Deportivo de la Corunya a Castàlia

Imatge del partit entre el Deportivo de la Corunya i el CE Castelló de l'anada del play-off d'ascens
Imatge del partit entre el Deportivo de la Corunya i el CE Castelló de l'anada del play-off d'ascens

El pròxim diumenge, el CE Castelló disputarà el partit definitiu de la temporada. El conjunt de la Plana rep a l’estadi de Castàlia el RC Deportivo de la Corunya en el partit de tornada de la semifinal de l’ascens a Segona Divisió, amb l’obligació de remuntar el marcador d’1 a 0 d’avantatge per als gallecs. À Punt Mèdia retransmetrà en directe a partir de les 18:00 hores, el transcendental enfrontament.

Amb les entrades quasi exhaurides, la televisió d’À Punt ofereix la possibilitat de presenciar un partit entre dos equips històrics que lluiten pel retorn al futbol professional.

Tot i el marcador favorable per al conjunt corunyés, l’equip que entrena Albert Rudé confia en la remuntada i valora com a fonamental el suport del públic.

La narració del partit serà a càrrec del periodista Raül Pina, que estarà acompanyat en els comentaris per Javier Subirats.

Dissabte, Marc contra De la Vega a Pelai

La programació esportiva de la televisió d’À Punt es completarà amb l’emissió el dissabte del programa Va de bo a les 17:30 hores, que inclou la retransmissió de la partida de la lliga de quarts de final del 38é Campionat Individual d'escala i corda, que es disputarà al trinquet de Pelai.

El duel enfrontarà Marc contra De la Vega, és a dir, una partida de màxim interés entre el vigent subcampió de la competició i el subcampió de l'edició de l'any 2021.

À Punt continua donant suport als esdeveniments i protagonistes més destacats del món de l’esport en el moment més important de la temporada esportiva. 

També et pot interessar

stats