El Castelló es referma en el lideratge

Ha derrotat l'Intercity al Castàlia, mentre que l'Alcoià i l'Eldenc han empatat en l'altre derbi valencià de la jornada

El Castelló es referma en el lideratge

El Castelló ha sumat el desé partit invicte i es consolida al capdavant de la Primera RFEF després de superar l'Intercity amb un solitari gol de Manu Sánchez. L'equip alacantí, per contra, només ha sumat quatre punts dels últims vint-i-un possibles. La Nucia ha empatat a casa, zero a zero contra el Reial Múrcia. Mateix resultat en el derbi valencià al Collao: l'Alcoià i l'Eldenc s'han repartit els punts.

Empat al Collao

Duel en la part alta de la classificació que, amb l'empat, els permet continuar en els llocs de promoció d'ascens. L'Alcoià torna a sumar, però encadena cinc jornades sense guanyar, mentre que l'Eldenc s'aferra a la segona posició i es queda a tres punts del líder, el Castelló.

La Nucia continua sumant

La Nucia ha encadenat la quarta setmana sense perdre en empatar a zero contra el Reial Múrcia al Camilo Cano. Amb aquest punt l'equip de César Ferrando es manté en zona de descens, a només un punt de la zona que marca la permanència en Primera RFEF.

Homenatge a Del Bosque

El partit s'ha disputat a Castàlia, amb l'ovació al convidat d'honor, Vicente del Bosque, l'exseleccionador nacional i exjugador alb-i-negre, a qui han reconegut amb la insígnia d'or del club en un homenatge emmarcat en els actes del centenari. Del Bosque defengué la camiseta del Castelló les temporades 70-71 i 72-73, la millor campanya de la història del club, que militava en Primera i va ser subcampió de Copa.

També et pot interessar

stats