El Castelló recupera el somriure

L'equip alb-i-negre ha tornat a guanyar set jornades després, en véncer per 1-3 l'Osasuna Promeses en l'estrena d'Albert Rudé a la banqueta

Els jugadors del Castelló celebren el triomf al vestidor
Els jugadors del Castelló celebren el triomf al vestidor / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha tornat a guanyar 57 dies més tard. L'equip alb-i-negre no celebrava una victòria des del 26 de novembre, quan es va imposar per 1-0 al Reial Múrcia al Castàlia. Dos derrotes i quatre empats després, els alb-i-negres s'han retrobat amb el triomf em véncer per 1-3 l'Osasuna Promeses, en l'estrena d'Albert Rudé a la banqueta.

El Castelló ha eixit a per totes a Tajonar i als tretze minuts de joc ja guanyava per 0-2 amb gols de Raúl Sánchez i Manu Sánchez. Els primers trenta minuts han sigut –possiblement– els millors de la temporada. Però un gol de Yoldi en una acció aïllada en el minut 32 ha generat alguns dubtes.

En la represa, l'equip local ha començat millor, però una altra diana de Raúl Sánchez en el minut 58 ha tornat a donat tranquil·litat als alb-i-negres, que ja no han patit per a endur-se els tres punts. Amb aquesta victòria, el Castelló es reafirma en la segona posició del grup segon de Primera RFEF, a quatre punts del líder, l'Eldenc, que visitarà Castàlia d'ací a tres setmanes, en un partit que emetrà en directe la televisió d'À Punt.

La Nucia i l'Alcoià s'obliden de guanyar

La Nucia ja encadena quatre jornades sense guanyar després d'empatar 1-1 contra el Cornellà al Camilo Cano. Raigal ha avançat l'equip de César Ferrando amb un gran gol de Raigal en l'equador de la primera part, però els catalans han aconseguit empatar en la represa. L'equip local ho ha intentat fins al final, però el marcador ja no ha variat i es queda amb 25 punts, a només un de la zona de descens a Segona RFEF.

L'Alcoià tampoc ha passat de l'empat a zero en la visita al Sabadell i encadena ja set jornades sense guanyar. L'equip de Vicente Parras s'acosta perillosament a la zona de descens a Segona RFEF, que es queda a només un punt.