El Castelló recupera el pols per la permanència (4-0)

Els orelluts tornen a guanyar cinc jornades després i se situen a només dos punts de l'objectiu d'evitar el descens.

Els jugadors orelluts celebren un dels gols
Els jugadors orelluts celebren un dels gols / Twitter: @LaLiga

El Castelló s'ha reenganxat en la lluita per a evitar el descens després d’imposar-se a Las Palmas de manera convincent (4-0), en un partit que se li ha posat molt de cara amb l'expulsió d'Araujo abans del minut 30. Els orelluts s'han retrobat amb el triomf després de quatre derrotes seguides i ja veuen la permanència a només dos punts.

Las Palmas ha tingut el domini del joc en els primers minuts i les primeres ocasions de gol, amb accions per les bandes. A poc a poc el Castelló s'ha refet al bon inici dels canaris i ha començat a aproximar-se a la porteria rival. En una d'aquestes accions, César Díaz ha tractat de rematar una centrada en l'àrea, que ha acabat tocant en el braç d'un jugador de Las Palmas. L'àrbitre ha xiulat penal a instàncies del VAR i Marc Mateu ha avançat els orelluts en el minut 19. Les coses es posaven bé, però encara millorarien. Els visitants s'han quedat amb un futbolista menys per l'expulsió d'Araujo en el 26, després de veure dues targetes grogues en tres minuts.

La represa no ha canviat massa el decorat. Els canaris continuaven amb la possessió de la pilota i el Castelló esperava en el seu camp, ben posicionat, a l'espera d'aprofitar una errada rival. I així ha sigut: l'equip de Juan Carlos Garrido ha sentenciat el duel a la contra, davant la indolència dels canaris. Jorge Fernández primer i Rubén Díez, per partida doble, han arredonit la festa alb-i-negra. Las Palmas ha tingut l'opció de fer el gol de l'honor, però Óscar Whalley ha parat el penal llançat per Ale Díez i el marcador ja no s'ha mogut. El Castelló agafa aire en un partit que ha de servir perquè l'equip recupere la confiança que havia perdut les últimes setmanes.