El Castelló torna a la competició amb un triomf 'in extremis' (2-1)

El Vila-real es retroba amb el triomf després de tres derrotes seguides i l'Alcoià allarga la bona ratxa contra el Cornellà

Pablo Hernández, abans de la treta d'un córner
Pablo Hernández, abans de la treta d'un córner / Castelló CF

El Castelló ha sumat el huité partit seguit sense perdre i ho ha fet amb victòria contra el filial del Reial Betis, 2-1 al Castàlia, en la tornada a la competició de l'equip orellut després de dos partits ajornats per un brot de Covid-19 en la seua plantilla.

Els de Sergi Escobar s'han avançat en l'equador de la primera part mitjançant Salva Ruiz, un gol que ha igualat Marchena, del Betis B, al quart d'hora de la segona. I en el tram final del duel ha arribat el gol de la victòria, quan Mario Barco ha aprofitat una passada en la línia de fons.

El Castelló visitarà Almeria dijous per a enfrontar-se a l'Atlètic Pulpileño, en la primera ronda de la Copa del Rei. I el cap de setmana que ve visitaran un altre filial, el del Reial Madrid, a l'espera que es confirmen els horaris dels partits que van ser ajornats.

El Vila-real B es retroba amb el triomf

El Vila-real B ha tornat a la senda del triomf després de patir tres derrotes en els últims tres partits. El filial groguet ha vençut el Linense 1-2 després de remuntar el gol inicial local i torna a situar-se líder del grup segon de Primera RFEF.

El Linense s'ha avançat en l'equador de la primera part mitjançant Gerard Oliva, i s'ha arribat al descans amb aquest avantatge mínim dels andalusos. En la represa, Arana ha provocat un penal que ha suposat l'expulsió del porter local, i Sergio Lozano ha aprofitat la pena màxima per a empatar. Jugant amb un futbolista més, els groguets han completat la remuntada en el minut 76 amb una diana d'Iker Goujon.

L'Alcoià amplia la bona ratxa contra el Cornellà (2-0)

Huité partit sense perdre de l'Alcoià, que torna a guanyar a l'estadi del Collao després dels últims dos empats sense gols. Els de Vicente Parras han superat 2-0 la UE Cornellà amb un gol en cada part. El primer ha sigut en pròpia porteria, mentre que l'altre ha sigut obra de Dani Vega, que havia eixit des de la banqueta, en el tram final del partit.

A falta del resultat de l'Algesires, que ha jugat un partit menys, l'equip valencià se situa en quarta posició, un lloc que dona accés, a final de temporada, als play-offs d'ascens al futbol professional. Abans, l'Alcoià visitarà el Badajoz dimarts, en la primera eliminatòria de la Copa del Rei, competició en què l'any passat va estar molt a prop d'arribar a quarts de final.