El Castelló posa la directa cap a Segona

L'equip alb-i-negre ha derrotat per 1-2 l'Intercity en el duel autonòmic valencià del grup segon de Primera RFEF

Gaizka, en una acció ofensiva del Castelló
Gaizka, en una acció ofensiva del Castelló / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha fet un altre pas cap a l'ascens directe a Segona Divisió, després de derrotar per 1-2 l'Intercity en el duel autonòmic valencià del grup segon de Primera RFEF. L'equip alb-i-negre ha remuntat en el tram final el gol inicial alacantí i s'allunya a huit punts del Còrdova, que encara té pendent el partit de la jornada 31.

L'equip de Dick Schreuder ha sigut millor en la primera part, però la falta d'encert cara a porteria l'ha penalitzat. En la represa, els de Gustavo Siviero han millorat i han aconseguit inaugurar el marcador amb un gol de Pol Roigé. Però el Castelló no s'ha rendit i amb un gol de falta de Moyita, primer, i un altre de Raúl Sánchez ha capgirat el marcador. L'Intercity es queda amb 41 punts, en la part mitjana de la taula.

L'Alcoià no passa de l'empat a casa

L'altre equip valencià de la categoria, l'Alcoià, s'ha hagut de conformar amb un punt en el duel contra el San Fernando a El Collao. L'equip de Vicente Parras s'ha avançat en la primera part amb un gol de penal de José Lara, però els andalusos han restablit la igualada en començar la represa.

Amb aquest resultat, els d'Alcoi sumen 42 punts i es queden en la zona tranquil·la de la classificació.