El Castelló perd a Vallecas (2-1)

Treball, sacrifici i bona segona part dels de Cano que han merescut empatar per entrega i ocasions.

El Castelló torna de Madrid sense punts tot i que ha tingut tancat el Rayo en la seua àrea l'última mitja hora de partit i que ha gaudit de bones ocasions, almenys, per a empatar. Cubillas l'ha tinguda a 5 minuts per al final, però el seu xut ha eixit fora per poc. El Rayo ha acabat ofegat, però ha estat capaç de rendibilitzar els dos gols anotats en la primera part.

El Rayo ha eixit com un tifó i, de seguida, ha deixat clares les seues intencions ofensives. En els primers instants, l'exfranjaverd Yacine, posava a prova el meta castellonenc amb un gran xut amb l'esquerra que aturava no sense problemes.

Era el primer avís. I al segon, gol. El Castelló perd un baló quasi en el mig del camp i Yacine fa una passada de la mort en diagonal perfecta que, a plaer, Andrés Martín, espenta dins la xarxa.

El Castelló reaccionava amb una rematada de cap de Satrústegui que anava fora per poc. El VAR revisava a continuació un possible penal per mans del madrileny Óscar Valentín en la lluita cos a cos amb Satrústegui en el remat d'un córner. Revisió sense incidència.

Avançava el partit i era de nou el Rayo qui creava perill. En aquesta ocasió, Álvaro García estavellava en la creueta de la porteria un xut enverinat que eixia disparat.

El segon gol, quasi definitiu

Els de Cano volien empatar abans del descans, i a punt han estat de fer-ho per mitjà de Señé, de fort xut que el porter del Rayo, Dimitrievski malbaratava.

Baixava la intensitat del duel i el Castelló aprofitava una cavalcada per banda esquerra d'Álvaro García per a cedir ras al punt de penal perquè Andrés Martín, de nou, fera el 2 a 0. No hi havia temps per a més. Malament per al Castelló.

En el segon acte, el Castelló s'ha estirat un poc i ha avançat uns metres les línies. Cano feia entrar Gus Ledes i Guillem Jaime. Justament al 60 de partit, Pozo feia mans dins l'àrea madrilenya i l'àrbitre xiulava penal. Marc Mateu, no sense suspens, anotava el 2 a 1 i clavava el seu equip de ple en el partit.

A 10 minuts per a la fi, Óscar Cano treia tota la pólvora i Zlatanovic se sumava a l'atac. En un rebuig, Cubillas tenia la més clara per a empatar, però la seua volea eixia llepant el pal dret del Rayo. En restaven cinc per a la fi. No hi havia temps per a més. El partit acabava amb el Rayo demanant l'hora i el Castelló atacant a la desesperada.

Derrota dels de Cano que, amb 11 punts, queden fora del descens a l'espera del que faça el Saragossa, que si guanya, els deixaria els quarts per la cua.