El Castelló perd, però manté el lideratge

L'entropessada contra el Mèrida no ha tingut efecte classificatori per la derrota de l'Eivissa contra el Linares

Nikita Iosifov, en una acció del partit
Nikita Iosifov, en una acció del partit / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha perdut 2-1 contra el Mèrida i encadena tres jornades sense guanyar. Però tot i travessar el pitjor moment de la temporada, l'equip alb-i-negre continua líder del grup segon de Primera Federació, gràcies a la derrota del seu perseguidor, l'Eivissa, contra el Linares (2-1).

Els de Dick Schreuder han tornat a estar espessos una setmana més i han anat al descans per davall en el marcador, després que Chuma transformara un penal. Només començar la represa, Juanjo ha ampliat la renda local. El partit es posava molt costera amunt, però un gol de Medunjanin només tres minuts després donava esperances de puntuar als castellonencs. Però el marcador ja no s'ha mogut, encara que els alb-i-negres han buscat el gol fins al final.

Tant el Castelló com l'Eivissa es mantenen empatats en el primer lloc amb 54 punts, nou més que els màxims perseguidors, el Còrdova i el Màlaga.

L'Intercity mira cap amunt

Un gol de la Bota d'Or de la Copa Àfrica, Emilio Nsue, ha donat a l'Intercity la segona victòria consecutiva. L'equip alacantí ha derrotat 0-1 el Múrcia i se situa huité, a només cinc punts del cinqué lloc, que marca la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió.

L'Alcoià es retroba amb el triomf

L'Alcoià ha tornat a guanyar tres jornades després. L'equip entrenat per Vicente Parras ha derrotat 0-2 el Melilla amb dos gols de Farru i Pablo Ganet en el tram final del duel. Aquesta victòria deixa els alcoians a mitjan taula, huit punts per damunt de la zona de descens a Segona RFEF.