El Castelló perd contra l’Sporting (1-0) i acumula cinc derrotes consecutives

El resultat ha estat condicionat per unes mans no assenyalades en la jugada del gol.

Zlatanovic no ha pogut superar Mariño
Zlatanovic no ha pogut superar Mariño / @LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
02 de novembre 2020 - 20:23

El VAR li ha donat una jornada més l’esquena al Club Esportiu Castelló. El deixebles d’Óscar Cano han eixit ben plantats al terreny de joc i al llarg de la primera mitja hora no han deixat pensar l’Sporting de Gijón. Fins i tot els orelluts han gaudit de dues bones ocasions en peus de Zlatanovic i Rafa Gálvez.

Tant de pressionar ha fet que el Castelló haja abaixat el ritme i els asturians han començat a arribar per les bandes. Els davanters Manu García i Aitor han posat a prova els reflexos del porter del Castelló Óscar.

Al minut 40 ha arribat la jugada que ha condicionat el partit. L’àrbitre no ha xiulat unes mans de Djuka, que s’ha emportat el baló davant de la presència de Rafa Gálvez. Gaspar ha rematat a porta i el rebuig de Whalley l’ha aprofitat Djuka. El davanter no estava en posició de fora de joc perquè Lapeña s’havia quedat enfonsat. L’errada del VAR és no haver invalidat la jugada per les mans prèvies quan s’ha revisat la jugada.

En la represa, Óscar Cano ha donat entrada a Guillem Jaime i Jordi Sánchez, de manera que ha passat a jugar amb dos davanters. El Castelló ho ha intentat però sempre de forma infructuosa. Ni Fidalgo, ni Jorge Fernández, ni Juanto han pogut fer barraca a la porteria de Mariño. En les acaballes del partit Arturo, que havia entrat al minut 63, ha vist la segona groga i ha deixat el Castelló amb deu.

El Castelló fa ja cinc jornades que perd de forma consecutiva: juga bé però acusa la falta d’encert en la porteria contrària.

També et pot interessar

stats