El Castelló perd l'opció de ser més líder

El Castelló ha perdut 1-3 contra el Prat a Castàlia. La Nucia ha sigut l'únic equip valencià que ha guanyat en Segona B.

El Castelló ha perdut 1-3 contra l'AE Prat
El Castelló ha perdut 1-3 contra l'AE Prat / CD Castelló

El Castelló ha perdut 1-3 contra l'AE Prat a Castàlia en un partit en què ha començat avançant-se en el marcador gràcies a un gol de Juanto. En un partit que semblava encarrilat, els orelluts s'han trobat poc després amb un gran gol d'Álex Vidal, un dels millors de la jornada, que ha fet possible que el Prat empatara el partit. Després, un penal a l'àrea castellonenca l'ha transformat també Vidal. Aquest segon gol ha fet molt de mal a l'equip d'Óscar Cano, que ha perdut força per a anar a guanyar. Un últim gol a les acaballes del partit ha deixat clar que hui no era el dia del Castelló.

La Nucia, l'únic equip valencià que ha guanyat

L'equip de Castàlia continua sent líder del grup tercer de Segona B amb 50 punts, però té tres equips perseguint-lo a una distància de només un. Una victòria hauria sigut vital per al Castelló, que hauria posat un poc de terra per davant en la classificació.

L'únic equip valencià que ha aconseguit guanyar aquesta jornada ha sigut la Nucia. A l'estadi Camilo Cano ha vençut per 2-0 el Nàstic de Tarragona. La Nucia és desé amb 39 punts i, per a un equip que estrena categoria, és tot un èxit. La Nucia està fent una gran temporada. No hi ha cap dubte i la seua posició no és fruit de cap miracle.

El València Mestalla no ha passat de l'empat a un amb l'Ejea a l'Antoni Puchades. Un punt que no li serveix per a abandonar el lloc de play-off de descens. Amb 26 punts porta tres empats consecutius.

L’Oriola i l’Hèrcules continuen en posició de descens

L'Oriola també ha perdut 1-2 contra l'Andorra. L'equip valencià és cuer amb 23 punts. Antepenúltim és l'Hèrcules, que no ha passat de l'empat a zero contra l'Ebre. Precisament, l'Oriola va guanyar l'Hèrcules la jornada passada.

Finalment, el Cornellà s'ha imposat per 1-0 a l'Atlètic Llevant. Els granotes transiten per la zona temperada de la classificació. Hi ocupen la posició número 12 amb 35 punts. Per la seua banda, el Villarreal B, un equip acostumat sempre a ocupar els llocs d'ascens, ha perdut 3-0 contra el Lleida. Es troba en el sisé lloc, per davall del que espera el club, i damunt ha trencat la bona ratxa de dos victòries consecutives.

També et pot interessar

stats