El Castelló perd a Eivissa, però manté el lideratge

L'equip balear se situa a només un punt dels alb-i-negres, després de derrotar-los per 2-0

Chirino, en una acció del partit
Chirino, en una acció del partit / Twitter: @ibizaud

La catorzena jornada del grup segon de Primera Federació no ha deixat cap victòria valenciana. L'Alcoià i l'Intercity han sumat un punt després dels respectius empats contra el Reial Madrid Castella i el Linares. Per contra, el Castelló ha desaprofitat una gran ocasió de distanciar-se en el lideratge després de perdre a Eivissa contra el segon classificat.

Derrota del líder

El Castelló ha patit la segona derrota de la temporada, després de caure per 2-0 a Can Misses contra el segon classificat, l'Eivissa. Tot i la derrota, els alb-i-negres mantenen el lideratge, però només amb un punt d'avantatge sobre els balears.

L'equip de Dick Schreuder ha començat bé el duel i fins i tot ha pogut inaugurar el marcador, però la rematada del pitxitxi De Miguel s'ha topat amb el travesser. Poc després, Obolskiy sí que ha estat encertat per a avançar-se els locals. I amb l'1-0 s'ha arribat al descans. En la represa, el tècnic alb-i-negre ha intentat canviar el guió amb una triple substitució, però el segon gol de l'Eivissa ha acabat amb les esperances de puntuar del Castelló.

Una plaça Major abarrotada per l’afició alb-i-negra ha vibrat amb el duel a la capital de la Plana Alta. Una pantalla gran instal·lada per l’Ajuntament al cor de la ciutat ha congregat més de 5.000 seguidors i seguidores de l’equip, que no han pogut celebra una victòria.

/ Ajuntament de Castelló de la Plana

L'Alcoià i l'Intercity sumen un punt

L'Alcoià ha encadenat la tercera jornada sense perdre, després de sumar un punt en la visita del Reial Madrid a El Collao. Els dos equips han tingut ocasions per a desfer la igualada, però la falta d'encert cara a porteria ha propiciat l'empat a zero final. Aquest resultat allunya l'equip de Vicente Parras a tres punts de la zona de descens a Segona RFEF.

L'Intercity ha rescatat un punt en la visita al Linares gràcies a un gol de Cristo Romero, que ha igualat el gol local inicial (1-1). L'equip que entrena Alejandro Sandroni encadena nou jornades sense perdre i es manté en la part alta de la taula, a només un punt de la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió.

També et pot interessar

stats