El Castelló perd 1-2 contra l'Almeria i suma la quarta derrota consecutiva

L'àrbitre Prieto Iglesias ha expulsat Óscar Cano després del primer gol dels andalusos.

Quarta derrota seguida del Castelló, que jugarà el pròxim partit contra l'Sporting de Gijón
Quarta derrota seguida del Castelló, que jugarà el pròxim partit contra l'Sporting de Gijón / LaLiga.

El Club Esportiu Castelló ha fet una primera hora de joc prou bona però ha tingut el mateix problema de sempre: crea ocasions però no les culmina en gol. D'eixida, els deixebles de Cano han trobat per la banda esquerra un carril per a anar progressant en el joc. Fidalgo i Marc Mateu s'han entés molt bé i han servit un parell de centrades per a Zlatanovic, que ha rematat ajustat al pal.

En el minut 42 ha tingut lloc la jugada que ha canviat el signe del partit. L'àrbitre Prieto Iglesias no ha sancionat una falta sobre el jugador del Castelló César Díaz i ha permés a l'equip rival eixir al contraatac. El davanter Corpas ha aprofitat per a fer el 0 a 1. Les protestes des de la banqueta s'han traduït amb una targeta rotja per a l'entrenador del Castelló, Óscar Cano, i la groga per al seu segon.

En la represa, l'Almeria ha marcat per mitjà de Villalba el segon gol quan només s'havien jugat dos minuts. Açò ha provocat un triple canvi en el Castelló amb l'entrada al terreny de joc d'Arturo, Señé i Jorge Fernández. De sobte, s'ha notat una milloria, i Jorge Fernández ha retallat diferències en el marcador en el minut 61. A mesura que entràvem en les acaballes del duel han augmentat les imprecisions.

Amb l'entrada de Cubillas encara es podia pensar en la possiblitat d'igualar el partit. En el minut 89, Marc Mateu es dirigia a traure un córner i li ha dit algunes paraules a l'àrbitre que li han costat la roja directa. El porter del Castelló, Óscar, fins i tot ha pujat a rematar el córner, però sense fortuna.

Al remat, quarta derrota seguida del Castelló, que jugarà el pròxim partit contra l'Sporting de Gijón, el segon classificat en la taula.

També et pot interessar

stats