Castelló-Mirandés: fer de Castàlia un fortí

Els orelluts buscaran una altra victòria a casa per a abandonar la zona de descens.

Rubén Díez i Gus Ledes celebren un gol del Castelló
Rubén Díez i Gus Ledes celebren un gol del Castelló / La Liga

El Castelló vol fer-se fort a Castàlia per a deixar arrere els llocs de descens. L'equip entrenat per Juan Carlos Garrido afronta dos partits a casa en les dues pròximes jornades amb l'objectiu de sumar sis punts que l'allunyen de la zona perillosa. El primer rival, aquest diumenge, serà el Mirandés, huité classificat a només quatre punts del play-off d'ascens a Primera, i que arriba a la cita després de dues victòries seguides.

Garrido ha assegurat que l'equip es deixarà “la vida al camp per a guanyar els tres punts” i ha afegit que cal transformar el treball que es veu en els entrenaments en bons resultats. Segons el tècnic valencià, els espera un rival en un bon estat de forma, que els obligarà a competir al màxim tant en atac com en defensa.

El Castelló no podrà comptar amb Juanto Ortuño, per lesió, ni amb Rafa Gálvez, que és baixa per acumulació de targetes. Un dels fitxatges del mercat d'hivern, Javi Moyano, que ja va disputar uns minuts contra l'Almeria, podria entrar per Gálvez, mentre que Yann Bodiger, l'últim a arribar, podria debutar amb els orelluts.

En el partit de la primera volta, l'equip alb-i-negre va sumar un valuós punt a Anduva, gràcies a un gol de David Cubillas, que va igualar l'inicial de Jackson. Aquesta serà la primera visita del Mirandés a l'Estadi Municipal de Castàlia.

La retransmissió del partit es podrà seguir per la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:15 hores, amb la narració de Dani Hermosilla i els comentaris de Patricia Campos.

També et pot interessar

stats