El Castelló fa mèrits per a convertir-se en l'equip revelació

Marc Mateu ha entrat en l'onze ideal de la jornada 5.

El Castelló fa mèrits per a convertir-se en l'equip revelació
El Castelló fa mèrits per a convertir-se en l'equip revelació

El Castelló ha realitzat aquest matí el segon entrenament de la setmana a Castàlia on dissabte a les 16:00 hores rebrà un Lugo en hores baixes. En només cinc jornades, els gallecs ja han destituït el tècnic valencià Juanfran i Mehdi Nafti serà el recanvi a la banqueta. Un moment ben diferent del que travessen els alb-i-negres.

Aquesta jornada, Marc Mateu, que a més és el màxim assistent de Segona amb tres assitències en cinc partits, ha entrat en l'onze ideal de la Lliga. La jornada passada fou Joseba Muguruza el futbolista alb-i-negre triat en l'onze ideal de la Lliga SmartBank i els d'Óscar Cano continuen presentant la seua candidatura a equip revelació de la categoria.

El conjunt orellut ocupa la setena plaça en la classificació i suma huit punts després de sumar dues victòries, dos empats i només una derrota. El diumenge passat aconseguiren un meritori empat a Fuenlabrada i aquest dissabte tractaran de fer bo aquest punt amb una altra victòria a Castàlia, que seria la segona consecutiva a casa. Per a enfrontar-se al Lugo, Óscar Cano no podrà disposar de Víctor García per sanció.

També et pot interessar

stats