Castelló-Leganés: a estrenar-se a Castàlia contra un dels candidats a l’ascens

Els orelluts busquen sumar a Castàlia després d’haver aconseguit quatre punts com a visitants.

El jugador del Castelló, Gus Ledes, durant el partit contra el Màlaga al Castàlia
El jugador del Castelló, Gus Ledes, durant el partit contra el Màlaga al Castàlia / @GusLedes.

El Castelló rep aquest dissabte a l’Estadi Municipal de Castàlia (18:15 h) un dels candidats a l’ascens a Primera, el Leganés, amb l’objectiu de sumar els primers punts com a local. Fins ara, els orelluts han sumat els quatre punts que tenen en els desplaçaments a Ponferrada (victòria) i Logronyo (empat), i han perdut l’únic partit disputat a casa contra el Màlaga.

L’equip entrenat per Óscar Cano no guanya a Castàlia des del 23 de febrer, quan es va imposar al Nàstic de Tarragona per 3-2. En l’últim partit abans del confinament, els alb-i-negres van caure per 1-3 contra el Prat i, en l’estrena a Segona com a local, el Màlaga es va imposar per 0-1. Per tal d’aconseguir-ho, serà clau l’aportació d’un dels golejadors de l’equip, Juanto Ortuño, que ja va marcar en el primer partit de Lliga. Des que va arribar al club, el davanter mai ha estat tres partits seguits sense fer gol.

Cano afronta el duel amb la baixa del polivalent Rafa Gálvez, que pot jugar tant de migcampista defensiu com de central, després que acabara expulsat a Logronyo. La seua absència serà especialment important davant d’un dels “atacs més demolidors de la categoria”, segons el tècnic orellut. “Intentarem que juguen lluny de la nostra porteria i que quan recuperen la pilota no tinguen el poder que han tingut en els últims partits”, ha dit Cano. El capità Álvaro Campos, ja recuperat de la lesió soferta en la primera jornada, podria reaparéixer a la porteria.

El Castelló no sap el que és guanyar els madrilenys en els dos únics enfrontaments entre els dos equips. Van ser la temporada 1993-1994, en Segona Divisió, i el Leganés va guanyar 0-2 a Castàlia, mentre que el partit a Butarque va acabar amb empat a un.

Recordeu que pots seguir la retransmissió del partit en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:15 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Dani Hermosilla i els comentaris de Patricia Campos.

També et pot interessar

stats