El Castelló ix del descens directe

El 0-1 contra el Lleida suposa un pas de gegant per als de Castàlia, que se situen en el play-off de permanència

Álvaro Campos trau de porta
Álvaro Campos trau de porta / Efe

El Castelló comença a vore la llum de la mà d’Óscar Cano. El 0-1, en un escenari sempre difícil com ara el camp d’esports de Lleida, revitalitza els alb-i-negres en la seua lluita per a fugir del perill. A més, cal afegir que l’equip recorregué a l’ofici perquè els de la terra ferma són uns dels blocs més potents de la competició.

Zona d’ascens a la Segona Divisió

El Villarreal B i l’Hèrcules, per aquest orde, continuen com a perseguidors del líder, l’Atlètic Balears. L’empat a zero dels groguets davant de l’Ontinyent (que no abandona el descens) significa estar a sis punts dels mallorquins. Quant als herculans, el triomf per la mínima contra l’Olot, gràcies al gol de Nani, serveix per a pressionar el filial del Villarreal i perpetuar-se en la part alta de la classificació. Sense gran capacitat golejadora, menys d’una diana per partit, la rendibilitat és màxima. Això sí, l’equip blanc-i-blau creix des de la rereguarda i només ha rebut 22 gols en les 30 jornades disputades.

L’Alcoià toca fons i l’Atlètic Llevant agafa carrera

Mario Barrera, per ara, tampoc aconsegueix reactivar l’Alcoià des de la banqueta. El marge de maniobra cada vegada és més estret i les sensacions de milloria no fan variar els marcadors adversos. El Badalona superà els d’Alcoi per 2-1, que amb aquesta derrota són cuers del grup III de Segona B. Per la seua banda, el València Mestalla, tot i continuar en el descens, derrotà l’Ejea per 2-1 i abandona l’últim lloc. La reacció, per tant, va per bon camí. Per la seua banda, les tres victòries consecutives de l’Atlètic Llevant, l’última per 3-1 davant del Sabadell, situen els granotes en una posició molt més tranquil·la que fa un mes. El descens queda allunyat i a una distància considerable. Tevenet ha sabut reconduir la situació. Amb aquest ritme frenètic, no hi haurà cap problema per a assolir l’objectiu a curt termini.

També et pot interessar

stats