Castelló-Girona: a trencar la mala ratxa

Els alb-i-negres reben un dels màxims candidats a l’ascens amb l’objectiu de fer la primera victòria en quatre jornades.

Gus Ledes protegeix una pilota davant la pressió d'un jugador de Las Palmas
Gus Ledes protegeix una pilota davant la pressió d'un jugador de Las Palmas / @LaLiga

El Castelló rep aquest dissabte el Girona, un dels grans favorits a l'ascens, a l'Estadi Municipal de Castàlia enmig d'una xicoteta crisi de resultats, després de dues derrotes contra Las Palmas i el Lugo. Els de la Plana buscaran trencar la mala ratxa i tornar a guanyar quatre jornades després, quan es van imposar al Leganés, per a mantindre's en la zona tranquil·la de la classificació.

Les últimes dues desfetes no minen la moral d'un equip conscient que el seu únic objectiu és la permanència i que ara mateix es troba tres punts per damunt de la zona de descens. L'entrenador orellut, Óscar Cano, assegura que l'equip no s'ha afonat: "No veig cap mena de baixada; sí que hi ha cansament acumulat pels partits i els viatges".

Una de les assignatures pendents de l'equip és la falta de gol. En aquest sentit, el tècnic ha dit en la prèvia del partit que busca la fórmula per a crear més perill en atac, ja que, fins ara, l'estratègia a pilota parada està sent la principal eina ofensiva. Per això es planteja efectuar algunes modificacions en el sistema per a encabir dos davanters al camp, encara que reconeix que el 4-4-2 no beneficia el Castelló perquè es veuen “més exposats” davant del rival, que genera més dificultats en el sistema defensiu.

El Girona tampoc arriba en el millor moment al Castàlia, ja que només suma 6 punts en cinc partits i ve de perdre amb contundència a Lugo (3-0). Ara bé, recuperen per al duel l'uruguaià Cristhian Stuani, autor de 29 gols la temporada passada en Segona. El Castelló haurà de trencar una altra ratxa negativa: els catalans els han guanyat en els quatre enfrontaments previs, tots en la categoria de plata del futbol espanyol.

Recorden que poden seguir la retransmissió del partit en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 20:30 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Dani Hermosilla i els comentaris de Patricia Campos.

També et pot interessar

stats