El Castelló firma una nova derrota davant del Girona (0-1)

Les errades defensives han condemnat els orelluts, que no guanyen des de fa quatre jornades.

Gálvez lluita per la pilota amb un jugador del Girona
Gálvez lluita per la pilota amb un jugador del Girona / @LaLiga

El Castelló no ha pogut canviar la dinàmica negativa i ha sumat la tercera derrota seguida. Dimecres va perdre a Las Palmas i tres dies després ha caigut al Castàlia contra el Girona per un gol solitari de Gumbau al minut 42. Amb cinc partits en dues setmanes, Óscar Cano apostava per les rotacions: Walley, Guillem Jaime, Álvaro Fidalgo i César Díaz han sigut les novetats.

El Girona, que va perdre a Lugo, ha eixit pressionant i buscant la porteria, i no ha sigut fins al minut 20 quan l’equip alb-i-negre ha xutat per primera vegada cap a la porteria. Álvaro Fidalgo, assistit per Marc Mateu, ha intentat desfer l’empat a zero sense encert. I al minut 42, la insistència dels catalans ha tingut premi: Gumbau ha avançat el Girona després de l’enèsima errada defensiva, que estan costant molt cares al Castelló.

En la segona part, els orelluts han intentat reaccionar i Gus Ledes posava a prova Juan Carlos davall dels pals. Els d’Óscar Cano han demanat penal sobre Muguruza, però el VAR ha decidit una vegada més que no ho era. El tècnic orellut ha intentat donar aire a l’equip amb un canvi de sistema i de jugadors, però el perill no arribava. Tot i això, els alb-i-negres no abaixaven els braços i Lapeña ha pogut empatar en el temps afegit, però la pilota li ha passat per baix de les cames quan només havia d’espentar-la per a fer gol. Tocarà refer-se dimecres en una nova jornada de Lliga, en la visita de l’Almeria al Castàlia, després de quatre jornades sense guanyar.

També et pot interessar

stats