El Castelló estrena el caseller de victòries en Primera RFEF

L'equip alb-i-negre ha guanyat el Sevilla Atlètic al Castàlia (2-0) i s'ha refet de la derrota a Albacete la primera jornada

Pablo Hernández, en una acció del partit
Pablo Hernández, en una acció del partit / Twitter: @cdcastellon

Bona jornada per als equips valencians en la nova Primera RFEF. El Castelló ha sumat els tres primers punts després de guanyar el Sevilla Atlètic al Castàlia (2-0) i el Vila-real B és colíder després de véncer el Cornellà (3-0). L'Alcoià no ha pogut completar el ple de triomfs, però ha sumat un bon punt a Linares (1-1).

Primera victòria del Castelló

El Castelló arribava a l'Estadi de Castàlia necessitat, després de l'estrena en la categoria amb la derrota a Albacete. L'equip que entrena Sergi Escobar ha eixit decidit a buscar la victòria, però li ha faltat punteria davant d'un porter visitant encertat. Quan ja semblava que s'arribaria al descans amb el 0-0 inicial, Bilal Kandoussi ha avançat els de la Plana. El gol ha donat tranquil·litat als alb-i-negres, que, així i tot, no han pogut sentenciar el duel pràcticament fins al final. Cubillas ha fet el segon i l'afició ha pogut tornar a celebrar un triomf amb el seu equip un any i mig després.

El Vila-real B, colíder

El filial groguet compta per victòries els dos partits que ha disputat i se situa colíder del grup 2 de Primera RFEF, juntament amb l'Atlètic Balears. El Vila-real B ha sigut molt superior a un rival que encara no ha estrenat el caseller de punts ni de gols. Arana i De la Fuente han encarrilat el triomf en la primera part i novament Arana, ja en la segona, ha sentenciat el partit (3-0). L'equip de Miguel Álvarez completa així un inici de temporada immillorable, amb sis punts en dues jornades.

Els jugadors groguets celebren un dels gols
Els jugadors groguets celebren un dels gols / Twitter: @CanteraGrogueta

L'Alcoià rescata un punt a Linares

L'Alcoià continua invicte després de dues jornades en la nova Primera RFEF. L'equip de Vicente Parras ha empatat a un en la visita al Linares i se situa en la part alta de la classificació del grup 2, amb quatre punts. El marcador no ha canviat en una primera part molt igualada en què els dos equips han tingut alguna ocasió per a avançar-se. Els gols s'han fet esperar fins ben entrada la segona part. Lolo Guerrero ha avançat els locals en el minut 71 i Juli ha evitat la primera derrota dels alcoians amb un gol en el 86.