El Castelló estira la bona ratxa amb un empat a l’Anxo Carro (1-1)

Els orelluts enllacen quatre jornades sense perdre per primera vegada en tota la temporada i abandonen la zona de descens

Jonatan Soriano lluita per una pilota
Jonatan Soriano lluita per una pilota / La Liga

El Castelló ha sumat un valuós punt en la visita al Lugo (1-1), cosa que li permet abandonar la zona de descens. Els orelluts continuen amb la bona dinàmica dels últims dies i enllacen quatre jornades sense perdre per primera vegada en tota la temporada.

Juan Carlos Garrido ha donat la primera titularitat a Jonatan Soriano, l’últim en arribar, que ha format dupla atacant amb Rubén Díez. Però l’equip sabia que la clau per a traure un bon resultat de l’Anxo Carro era deixar la porteria a zero.

En una primera part molt seriosa, l’equip de Garrido a penes ha concedit ocasions de gol als gallecs. I quan ho ha necessitat, ha aparegut un Óscar Whalley molt segur al rescat. En atac, el Castelló només ha creat perill en accions a pilota parada.

En la represa, el guió ha sigut molt paregut. El Lugo tenia el control del joc, però no aconseguia transformar el domini en opcions clares per a avançar-se en el marcador. A poc a poc els orelluts s’han trobat més còmodes, però no han fet un pas avant per a buscar els tres punts, conscient que l’empat era bo. Tot i que en el tram final han tingut més arribades, no s’han concretat en ocasions de gol i el partit ha mort amb el 0-0.

El Castelló s’abona a la mitjana anglesa: victòria a casa i empat fora. Si la fórmula es manté, pot servir perquè els alb-i-negres complisquen amb l’objectiu: salvar la categoria.

També et pot interessar

stats