Castelló i Eldenc, líders de Primera RFEF, cauen en la jornada intersetmanal

Cap equip valencià ha pogut guanyar en aquesta jornada intersetmanal

Imatge de la derrota del CE Castelló contra el Numància
Imatge de la derrota del CE Castelló contra el Numància / JOVANÍ MARTÍNEZ - MARIO

Mala jornada per als equips valencians de la Primera Federació que només han pogut aconseguir dos empats en els quatre partits disputats en aquesta jornada intersetmanal.

L'últim dels partits l'ha jugat l'Alcoià al Collao. Un partit en què havia remuntat un 0-2 en contra. Després de dos gols del davanter del Bilbao Athletic Djaló, l'equip ha treballat per a pegar la volta al marcador. Així, abans de la mitja part, ja ho havien fet amb un gol de Moyita i un altre de Casanova. En la segona part, Soler ha fet el gol que posava l'Alcoià per davant. Però coses del destí, tot i que el Bilbao Athletic ha jugat amb un jugador menys la part final del partit, la fe ha permés al conjunt basc empatar en el descompte.

L'altre empat de la jornada ha sigut en el duel provincial entre dos equips alacantins. La Nucia i Intercity empataren a zero en un partit sense molta història.

Però el més sorprenent de la jornada intersetmanal ha sigut la derrota dels dos primers classificats de la categoria. D'una banda, el CE Castelló ha caigut a casa contra el Numància per 0-1. La mateixa mala sort ha tingut l'Eldenc, que ha perdut a casa del Barça B per 1-0. Tot i això, els dos conjunts es mantenen en la primera i la segona posició de la categoria.

També et pot interessar

stats