El Castelló desperta tard i cau a casa contra el Gimnàstic de Tarragona

El conjunt alb-i-negre continua la preparació de cara a l'inici de Lliga

El Castelló cau a casa contra el Gimnàstic de Tarragona per 1-2

El CE Castelló no ha pogut superar el Gimnàstic de Tarragona en el quart partit de pretemporada. El conjunt alb-i-negre ha caigut per 1-2 a Castàlia en una nova prova poques setmanes abans de començar la Lliga.

El conjunt local ha eixit millor. Els de Dick Schreuder han volgut mantindre l'estil i esquema de joc que vol implantar el tècnic neerlandés. Bloc alt, pressió i verticalitat. Signes d'identitat d'un equip que té com a contraposició una possible feblesa defensiva. La mateixa amb què han arribat els dos gols visitants.

El primer ha sigut obra de Pablo Fernández, després d'una passada a l'espai que ha aprofitat el jugador asturià per a desfer-se del porter i inaugurar el marcador a penes començar la segona part.

El segon, obra de Pochettino, fill de l'entrenador del Chelsea, ha arribat després d'un contraatac. El jugador argentí ha afusellat el porter alb-i-negre a la seua eixida.

Però el Castelló, tot i no aconseguir marcar, continuava tractant de combinar i de crear jugades de perill. Precisament el fet de no cessar en l'intent ha possibilitat que Suero marcara quasi a la fi del partit, després d'un centre lateral que ha prolongat un jugador local.

Ara el Castelló encara té per davant dos partits més abans d'iniciar la Lliga. D'una banda, el Terol el pròxim cap de setmana i d'una altra, el Cornellà el dia 20.