El Castelló derrota per 0-1 l'Albacete, amb una actuació espectacular del porter Whalley

La victòria permet a l'equip de Garrido eixir dels llocs de descens i guanyar-li el goal-average a l'Albacete

Marc Mateu i Jorge Fernández celebren el gol del Castelló
Marc Mateu i Jorge Fernández celebren el gol del Castelló / Twitter: @LaLiga

El Castelló ha sumat tres punts d'or a Albacete i ix de la zona de descens a costa del Sabadell. Juan Carlos Garrido ha buscat un partit molt intens en defensa, però als quinze minuts l'àrbitre ha xiulat penal per unes mans de Carlos Delgado. El porter Óscar Whalley li ha endivinat la trajectòria a Alfredo Ortuño i s'ha convertit en la peça fonamental per a la victòria.

Al llarg del primer temps sols podem destacar una bona ocasió de Jorge Fernández, que ha sigut el jugador més incisiu. En la segona meitat, el Castelló ha posat una marxa més i ha arribat el gol de la victòria. Bodiger ha robat un baló en camp propi i ha vist el desmarcatge de Jorge Fernández, que ha afusellat el porter manxec.

Perdut per perdut, l'Albacete se n'ha anat a l'atac a la desesperada i sempre ha trobat la resposta d'Óscar Whalley, que ha fet les millors parades del partit per a desesperació d'Alfredo Ortuño, que ni ha marcat de penal, ni de jugada. El Castelló ara passa a ocupar la dessetena plaça de la classificació, amb 33 punts.

També et pot interessar

stats