El Castelló deixa de ser cuer en guanyar l'Alcoià

En el derbi regional de Segona B, el CE Castelló ha guanyat per 3-0 l'Alcoià i deixa l'última plaça de la classificació.

Els blanquinegres guanyen, però continuen en zona de descens
Els alb-i-negres guanyen, però continuen en zona de descens
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
26 de novembre 2018 - 00:10

La jornada 14 del tercer grup de la Segona Divisió B ha donat una moderada alegria al CE Castelló, que deixa de ser cuer després d'haver vençut l'Alcoià per 3-0. Els gols de Kilian, Muguruza i Primi donen un respir als de Castàlia, que, així i tot, estan en una situació complicada perquè encara es troben en zona de descens. En aquests moments està empatat a punts amb el València Mestalla. La victòria per golejada també deixa en una posició difícil l'Alcoià, que continua sense convéncer i es troba en el lloc 14, a només tres punts dels castellonencs.

El València Mestalla és penúltim, després d'empatar amb el Conquense

També en posició de descens es troba el València Mestalla, tot i que ha aconseguit un empat a última hora amb el Conquense. Un gol en el minut 81 i un altre en el 92 feien possible empatar a l'Antoni Puchades davant del Conquense. Els de la Manxa s'havien avançat amb dos gols, un en la primera part i un altre en la segona, que presagiaven el pitjor. El València, amb tot, ha fet una bona segona part, en la qual els jugadors han donat tot l'aire que els quedava als pulmons. Amb una pressió davant del rival i una bona circulació de baló, els últims minuts de la segona part feia temps que no es recordaven a Paterna. I l'afició ho ha agraït i ha donat el màxim suport a l'equip. És un resultat que no és bo i que deixa penúltim el filial del València però, després de veure com s'havien salvat els mobles en la pròrroga i les ganes de l'equip, tothom ha donat per bo el resultat. Els blancs encara han de jugar un partit ajornat en el camp del Peralada, que és últim, i que hui ha vençut el Sabadell fora de casa, que, a pesar de la posició en la classificació, no és un equip fàcil.

El Vila-real B perd el lideratge i l'Hèrcules recupera posicions

L'Hèrcules ha tornat a avançar el Vila-real B en la classificació. Els groguets perden el lideratge després d'haver caigut per 2-0 contra el CD Ebre. Dos gols de Raúl han donat la victòria als aragonesos i el filial del Vila-real continua sense assegurar aquesta primera plaça que havia guanyat amb molt d'esforç i amb un gran joc. Ara és l'Hèrcules el que es torna a posar per davant dels de la Plana en guanyar per 2-0 a l'Eixea, amb gols de Carlitos i Chechu. L'Hèrcules suma 27 punts, però no arriba a ser primer perquè el Lleida és el nou líder. En l'acarnissada lluita per la primera plaça entre el Vila-real B i l'Hèrcules, ha amanegut un tercer, l'equip català, que, de moment, s'emporta el premi.

L'Ontinyent ha empatat a un en l'eixida a Terol i l'Atlètic Llevant ha fet el mateix, però amb el marcador a zero, en l'enfrontament amb el Barcelona B, a Bunyol. Els dos estan empatats a 17 punts en una zona de la taula on igual es pot anar cap amunt que caure al pou del descens. I és que del número 10, el Llevant, al 20, el Peralada, només hi ha quatre punts de diferència.

També et pot interessar

stats