El Castelló continua líder del grup tercer de la Segona B

El conjunt castellonenc aconsegueix un important punt contra l'Oriola que hui tornava a Los Arcos.

La jornada l'ha oberta el Villarreal B que jugava a casa contra l'Olot. Ha sigut un partit molt disputat encara que l'equip groguet ha disposat de les millors oportunitats. L'equip local s'ha avançat en el minut 21, amb una diana de Villa, però els visitants han empatat al 72 amb un gol de Chavarría.

Victòria contundent de l'Atlètic Llevant

L'Atlètic Llevant ha guanyat La Nucia per 3 a 1. El fred i el vent a la Ciutat esportiva de Bunyol han acompanyat tot l'encontre. La Nucia ha començat el partit amb un joc més clar i dominant. Però ha sigut al minut 55 quan Ontiveros ha inaugurat el marcador.

Tres minuts després, Joan ha fet el segon gol amb una rematada de cap. Al minut 67, ha arribat el tercer de la mà d'Ontiveros, que hui ha fet doblet. Quan faltaven quinze minuts per al xiulit final, La Nucia ha aprofitat una eixida del porter granota i ha marcat el 3 a 1 definitiu. L'autor del gol ha sigut Titi.

L'Oriola ha tornat al camp Los Arcos després de la reparació dels desperfectes causats per la DANA del passat mes de setembre. A més, ha estrenat nou tècnic a la banqueta. L'oriolà José Francisco Grao 'Pato' ha tornat al club. L'enfrontament contra el Castelló ha sigut prou difícil. L'Oriola ha sigut el primer a marcar. El gol ha sigut obra de Cases. Al minut 27, Cèsar Díaz ha fet el gol de l'empat.

El segon del conjunt de Pato ha arribat al minut 61. Una treta de córner i Gilabert envia el baló al fons de la xarxa en el 2 a 1. Al minut 73 Maxi Amondarain ha sigut expulsat per targeta roja directa i l'Oriola s'ha quedat en deu. Tot i això, l'equip del Baix Segura ha buscat el tercer, però, quan faltaven dos minuts per al final Marc Castells ha marcat el segon per als castellonencs. Amb este resultat, el Castelló continua líder de la taula.

L'Hèrcules empata al Rico Pérez contra el València Mestalla

El partit entre l'Hèrcules i el València Mestalla ha tancat la jornada i s'ha saldat amb un empat. Un gol de Jona al minut 50 ha posat l'1 a 0 al marcador. Els alacantins ja es veien vencedors quan en el temps afegit el filial valencianista ha empatat el partit amb un gol de Pablo Jiménez. L'Hèrcules continua en zona de play-off de descens.