El Castelló continua de líder del grup III de la segona B

El València Mestalla i La Nucia guanyen els derbis.

Males notícies en la catorzena jornada de la segona divisió B per a groguets i granotes en els seus partits com a visitants. Els filials del Villarreal i el Llevant han perdut els seus compromisos contra l'Espanyol B i l'Olot, respectivament. Golejades de València Mestalla i La Nucia en els derbis contra l'Oriola i l'Hèrcules, mentre que el Castelló continua líder tot i empatar a 0 contra el Llagostera

El Castelló no pot guanyar el Llagostera

El líder començà fort el partit al Nou Castàlia davant el Llagostera. Unes quantes ocasions de Josep Calavera i David Cubillas van poder obrir el marcador a la primera part. Però el catalans no s’han espantat i amb un joc intens han aconseguit arribar al temps de descans amb l'empat a zero inicial. Han seguit intentant-ho els orelluts però el porter del Llagostera ha estat molt segur en la porteria. Un partit en què els d’Óscar Cano han tingut moltes ocasions per a marcar i no han tingut sort. Malgrat això els de la Plana continuen líders.

L'Oriola s'afona i es queda l'últim a la taula

El València Mestalla suma quatre jornades sense perdre i s'allunya dels llocs de descens amb una golejada en l'Antonio Puchades per 4-1 davant l'Oriola. El filial valencianista es fa a fort a casa i suma la segona victòria de la temporada. Els de Chema Sanz han guanyat amb dos gols de Jordi Sánchez i un autèntic golàs d'Esquerdo, amb una canonada per tot l'escaire des de fora de l'àrea. Carlos Gonzales va posar el definitiu 4-1 al minut 86' en un contraatac perfecte. El gol de l'Oriola arribava en una jugada assajada des del córner. El conjunt alacantí no ha guanyat en les últimes cinc jornades i no aconsegueix capgirar la mala dinàmica de resultats en què està immers.

El Camino Cano continua inexpugnable. La Nucia derrota l'Hèrcules per 3-0

El segon derbi de la jornada ha enfrontat a La Nucia i l'Hèrcules. És la primera vegada que s’han vist les cares en un compromís oficial. El duel ha tingut molts ingredients atractius per als aficionats. Els de la Nucia han fet de l'Olímpic un escenari en què cap rival ha vençut. I així ha sigut al partit de hui. S'ha arribat a la mitja part amb l'empat inicial. Els de César Ferrando ho han intentat tot però no ha sigut fins la represa quan s'han avançat al marcador. Morgado ha posat l’1-0 al marcador al minut 13, Titi el 2-0 al minut 59 i Agüero al temps afegit. Amb aquest resultat els locals pugen a la cinquena posició de la taula mentre que els visitants veuen com es parava la ratxa de dos victòries consecutives a les dos últimes jornades.

Derrotes del Villarreal B i l'Atlètic Llevant

Els periquitos s’han desfet dels groguets per 3-1 en un partit en què els de Miguel Álvarez no han pogut superar els locals que han eixit molt motivats. Els groguets han patit tres derrotes consecutives i cinc partits sense guanyar. Tot i això continuen en la part noble de la taula i amb 19 punts.

A l'Estadi Municipal Olot els granota han patit una derrota per 3-0 en un partit en què els locals han jugat amb molta passió. Jordi Xumetra ha definit amb un xut potent i col·locat des de fora l'àrea per a posar l’1-0 al minut 51. Amb una acció ràpida per banda i una centrada rasa i forta al primer pal on arriba el segon al 58 per als locals marcat per José Antonio Soler. El 3-0 definitiu l’ha marcat la bala Xumetra en la segona part. Els granota es posen en la 15a posició de la taula molt prop dels llocs de descens.