El Castelló continua imbatible

L'equip alb-i-negre ha derrotat per 0-3 el Recreativo de Huelva i es manté líder del grup segon de Primera RFEF

Els jugadors del Castelló celebren un dels gols
Els jugadors del Castelló celebren un dels gols / Twitter: @cdcastellon

La cinquena jornada del grup segon de Primera RFEF només ha deixat una victòria valenciana, la del líder, el Castelló. L'equip alb-i-negre ha aconseguit el quart triomf de la temporada en véncer per 0-3 el Recreativo de Huelva, mentre que l'Alcoià i l'Intercity han perdut els partits respectius.

El Castelló manté el lideratge

El Castelló de Dick Schreuder no abaixa el ritme. L'equip alb-i-negre ha derrotat per 0-3 el Recreativo de Huelva al Nuevo Colombino, en una gran segona part, en què han arribat els tres gols. Raúl Sánchez, Medunjanin i De Miguel, que ja ha fet cinc dianes en cinc partits, han sigut els golejadors. Amb 13 punts de 15 possibles, el Castelló es manté primer.

Entropessades de l'Intercity i l'Alcoià

La creu de la jornada han sigut les derrotes de l'Intercity i l'Alcoià. L'Intercity ha perdut per 1-0 contra el Recreativo Granada i es queda amb 6 punts, en la part mitjana de la taula. La situació de l'Alcoià és un poc més delicada, ja que l'equip de Vicente Parras ha encaixat la quarta derrota seguida en caure per 0-1 contra el Còrdova. Els alcoians ocupen ara mateix zona de descens en Segona RFEF amb només tres punts en cinc jornades.