El Castelló consolida el lideratge

L'equip alb-i-negre ha derrotat 3-2 el Recreativo i ha aprofitat l'empat del Còrdova per a ampliar la renda respecte al segon lloc a cinc punts

Els jugadors alb-i-negres celebren el gol del triomf
Els jugadors alb-i-negres celebren el gol del triomf / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha fet un altre pas important cap a l'ascens directe a Segona Divisió. L'equip alb-i-negre s'ha retrobat amb el triomf a Castàlia després de guanyar per 3-2 el Recreativo de Huelva, i ha aprofitat l'entropessada del Còrdova a Mèrida per a incrementar l'avantatge respecte al segon classificat a cinc punts.

L'equip de Dick Schreuder ha encarrilat la victòria amb dos gols en el tram final de la primera part, obra de Douglas i d'un futbolista andalús en pròpia porta. Però en la represa, en a penes dos minuts, el Recreativo ha aconseguit restablir les taules. El Castelló no s'ha rendit i ha continuat buscant el gol del triomf. I l'ha aconseguit en el minut 68, amb un penal transformat per Isra Suero, que trencava una ratxa de sis penes màximes seguides errades.

Amb aquesta nova victòria, els orelluts són líders amb 66 punts, cinc més que el seu màxim perseguidor, el Còrdova, que es queda a cinc punts.

L'Alcoià suma un punt a Antequera

L'Alcoià ha empatat sense gols en la visita a l'Antequera i encadena cinc jornades sense perdre. Amb aquest resultat l'equip de Vicente Parras es queda amb 41 punts, en la part mitjana de la taula.

Derrota de l'Intercity

L'Intercity no ha pogut traure res positiu de la visita a l'Atlètic de Madrid B. L'equip alacantí ha perdut 2-1 tot i avançar-se en la primera part amb un gol de Pol Roigé. L'equip alacantí es queda amb 41 punts, a huit de la zona de play-off d'ascens.