El Castelló confirma la bona ratxa i guanya el Costa Brava

Aarón en una acció del partit contra el Costa Brava
Aarón, en una acció del partit contra el Costa Brava / Twitter: @cdcastellon

El CE Castelló confirma la bona ratxa de resultats i guanya el Costa Brava per 1 a 0 en el partit ajornat de la jornada 12 de Lliga que es va suspendre pels casos de coronavirus que va registrar l'equip alb-i-negre.

El Castelló se situa quart en la classificació, a tan sols quatre punts del primer classificat, el Vila-real B, amb el qual també té un partit ajornat pendent de jugar-se.

L'únic gol del partit l'ha fet Juanto Ortuño, en el minut 56, aprofitant un rebuig d'un xut de David Cubillas, que ha pegat al pal.

El pròxim partit del Castelló serà aquest dissabte a Castàlia, contra l'Andorra de Gerard Piqué, rival directe i al qual precisament ha avançat en la classificació amb la victòria d'aquest dimecres.