El Castelló es concentra al parador del Saler

Aquest dissabte té un partit decisiu contra el Mirandés.

Foto de portada: L’expedició ha eixit en autobús des de Castàlia
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Cristóbal Molina
26 de novembre 2020 - 13:55

El Castelló ha eixit aquest dijous cap al parador del Saler a les 8:45 hores, on estarà fins dissabte, dia que viatjarà a Miranda de Ebro per a enfrontar-se al Mirandés en el partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga SmartBank.

Des del club es transmet tranquil·litat respecte a Óscar Cano, però és ben cert que la dinàmica de l’equip ha posat el tècnic alb-i-negre en el punt de mira. Suma huit derrotes en els últims nou partits. Per això, el partit a Anduva serà una final per als orelluts.

No obstant això, el jugador alb-i-negre, Carles Salvador, ha assegurat que tractaran d'enfocar el partit el millor possible. "Hem de ser conscients de la situació en la qual estem i la importància que té sumar punts", ha sentenciat.

Per a aquest partit hi podria haver canvis en l’equip titular per a donar descans a alguns jugadors, de fet, del partit contra el Rayo Vallecano dissabte passat al de l’Alcorcón, tres dies després, tan sols hi va haver un canvi en l’onze titular, i, a més, obligat per la baixa de Señé per acumulació de targetes. Gus Ledes va ocupar el seu lloc al mig del camp.

En l’expedició ha viatjat Rafa Gálvez. El defensa té una lesió muscular en la cama esquerra encara per determinar.

També et pot interessar

stats