El Castelló es classifica per la via ràpida (0-2)

Els gols de Paolo Fernandes i Iñigo Muñoz, en una notable primera part, han donat la clara victòria als orelluts contra el San Fernando.

Iago Indias lluita per una pilota amb un jugador del San Fernando
Iago Indias lluita per una pilota amb un jugador del San Fernando / Twitter: @cdcastellon

El Castelló s'ha classificat per a la segona ronda de la Copa del Rei i ho ha fet amb solvència i contundència contra el San Fernando, gràcies a la seua superioritat en la primera part, en què ha aconseguit els dos gols, de Paolo Fernandes i d'Iñigo Muñoz, titulars en el debut coper des del Castàlia. El Castelló suma, així, el segon partit consecutiu guanyant i sense encaixar cap gol, amb la qual cosa referma la millora del joc, ara acompanyada dels resultats, tot i que Óscar Cano havia deixat a casa a gran part del seu equip titular habitual. De fet, no ha alineat cap dels jugadors que foren titulars dissabte contra l'Albacete.

Plàcida la primera part per al conjunt orellut, que ha controlat la pilota i ha treballat per crear ocasions amb joc elaborat. Jordi Sánchez, en dos ocasions, i Gus Ledes, han avisat i, fins i tot, s'ha pogut avançar abans, però un jugador local ha evitat el gol des de la mateixa línia de gol. El Castelló ha aprofitat els seus millors minuts, del 30 al 40, per a deixar resolt el partit i l'eliminatòria.

El primer gol, en el minut 35, ha sigut obra Paolo Fernandes des de la frontal, després d'un rebuig de la defensa en la treta d'un córner, que el mitjapunta orellut ha convertit en gol amb un llançament dur i ras. Dos minuts després, una recuperació ha permés al Castelló arribar a l'àrea amb Gus Ledes, que ha cedit el baló perquè Iñigo Muñoz fera el segon des del punt de penal. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

En la segona part, els canvis han donat més profunditat als locals, que han tingut la millor ocasió amb un fort llançament llunyà que s'ha enverinat després d'impactar en un jugador orellut, però Oscar Whalley ha fet una gran estirada per enviar la pilota al córner. El Castelló no ha patit, tot i que no ha tingut el control de l'esfèric. En els minuts finals, Óscar Cano ha fet debutar el jugador del planter Aarón.

També et pot interessar

stats