El Castelló celebra l'ascens amb la seua afició

La ciutat ix al carrer per a celebrar al costat de l'equip que la pròxima temporada jugaran en segona B.

El Castelló dins de la Basílica de la Mare de Déu del Lledó
El Castelló dins de la Basílica de la Mare de Déu del Lledó / À Punt

Milers d'aficionats han omplit els carrers de Castelló per a celebrar al costat de l'equip, del cos tècnic i de la directiva l'ascens a Segona B. La primera parada de la vesprada ha sigut a les instal·lacions de Marina d'Or. Allí han vingut les primeres fotografies de la vesprada.

Les celebracions han continuat a la Basílica de la Mare de Déu del Lledó, on el club ha agraït a la Lledonera l'ajuda oferida al llarg de tota la temporada i, en especial, en aquests últims partits on s'ha aconseguit l'objectiu de l'ascens.

Des de la basílica, la delegació s'ha dirigit fins a l'estadi de Castàlia, on els esperava un autobús descapotable. Això sí, després d'haver esperat uns vint minuts que hi arribara. Amb eixe retard, el Castelló ha iniciat la rua, durant la qual s'han viscut els moments més emotius de la vesprada.

Milers d'aficionats han gaudit de les celebracions de l'equip fins a la Plaça Major de la ciutat, on s'ha posat el punt final a la festa. L'equip ha eixit al balcó de l'Ajuntament per oferir i agrair als aficionats orelluts els èxits aconseguits.

Finalitzava així una temporada ja històrica. Demà l'equip comença les vacances i, en poc menys d'un mes, comença una pretemporada carregada d'il·lusió per afrontar la pròxima campanya, ja en segona B.

També et pot interessar

stats