El Castelló celebra amb l'afició l'ascens a Segona

Tres anys després, l'equip alb-i-negre torna a la Segona Divisió

El Castelló celebra amb l'afició l'ascens a Segona

Vesprada inoblidable la que s'ha viscut a Castelló per a celebrar la tornada de l'equip alb-i-negre a Segona Divisió. L'afició orelluda l'ha acompanyat en la rua que ha recorregut la distància entre l'estadi de Castàlia i l'Ajuntament. Els jugadors han sigut rebuts al consistori i des d'allí s'han adreçat a un públic que ha omplit per complet la plaça Major de la ciutat.

Més de 35.000 persones han eixit al carrer per a compartit l'èxit de tornar al futbol professional, una afició que ha resistit tres anys per a tornar a Segona Divisió. I hui tocava celebrar, des de les 17:00 hores, quan s'iniciaven actes d'animació.

A les 19:00 hores, puntual, ha eixit la rua des de Castàlia. La bogeria alb-i-negra els ha acompanyat des del quilòmetre 0 fins a la plaça Major i l'Ajuntament de la ciutat, on els futbolistes han sigut rebuts com a herois.

'Renàixer, Creure, Rebel·lar-se' és el lema que ha fet seu el Castelló per a celebrar aquest ascens i que ha retolat en l'autobús i en les samarretes commemoratives que ha dissenyat.

També et pot interessar

stats