El Castelló celebra el centenari amb la venda del club a un grup inversor nord-americà

El fins ara propietari majorista, Vicente Montesinos, ha arribat a un acord per a la venda de les accions

Imatge del 100 aniversari del CE Castelló
Imatge del 100 aniversari del CE Castelló

El CE Castelló està d'aniversari. El club alb-i-negre celebra el centenari aquest 20 de juliol i ho fa amb una notícia molt important per a la seua història futura.

El club va anunciar aquest dilluns de vesprada que el seu accionista majoritari, Vicente Montesinos, havia arribat a un acord per a la venda de les accions a un grup inversor nord-americà. De fet, aquesta venda ja seria efectiva després que quedara formalitzada en una notaria de la ciutat de València.

Així, en un desdejuni informatiu, el nou propietari, el grec-canadenc Bob Voulgaris, ha assegurat que la compra del club "no és per hobby" i que la seua intenció és pujar l'equip a Primera Divisió.

A més, Voulgaris també ha explicat que contractarà a un responsable de l'àrea esportiva, el nom del qual és Dave Redding, i que farà d'enllaç entre ell i Fernando Gómez, que es mantindrà en el càrrec.

Voulgaris també ha explicat que la seua intenció és professionalitzar el club i que ho farà a través de la incorporació de tot un grup especialitzat en màrqueting, així com un altre especialitzat en la part financera.

També et pot interessar

stats