FUTBOL

El Castelló cau contra l’Alcorcón en la lluita per fugir del descens (2-1)

El conjunt alb-i-negre ha fet una molt bona primera part. Nwakali, de falta directa, els ha castigat en el minut 72.

El jugador del Castelló, Víctor García, li disputa un baló a Óscar
El jugador del Castelló, Víctor García, disputa un baló a Óscar / A.D. Alcorcón

El Castelló no ha pogut traure res positiu del desplaçament a l'Estadio Municipal de Santo Domingo d'Alcorcón. L'equip orellut ha caigut per 2 gols a 1 en el partit que tancava la jornada 34 en Segona Divisió.

El primer a colpejar ha sigut l'Alcorcón, al minut 4, amb un gran gol que han protagonitzat tres jugadors: Dani Ojeda centrant a l'àrea, Marc Gual, que ha prolongat de taló, i Xisco, que no ha perdonat amb la cama dreta.

L'equip de Juan Carlos Garrido ha aconseguit empatar al minut 22 a baló parat, quan Adrián Lapeña ha rematat de cap un córner tret per Marc Mateu. Es feia justícia, ja que els dos equips han apostat per un futbol ofensiu. De fet, en els primers 45 minuts s'ha arribat amb molta facilitat a les àrees.

Jorge Fernández ha tingut una altra ocasió d'avançar el Castelló, després de protagonitzar un eslàlom des del centre del camp que ha culminat amb un llançament des de dins de l'àrea, rebutjat finalment per Dani Jiménez.

Marc Mateu l'ha tinguda només començar la represa, en una rematada a boca de canó després d'una centrada de Jamelli. El porter local ha tornat a neutralitzar l'ocasió del conjunt alb-i-negre.

També Whalley ha volgut reivindicar protagonisme en la segona part. Al minut 56, Marc Gual ha engaltat un baló dins l'àrea que ha fet lluir-se al porter del Castelló que ha desviat el baló per damunt del travesser.

Però res ha pogut fer en una falta directa que al minut 72 ha llançat Kelechi Nwakali. Inapel·lable xut del futbolista nigerià, que ha anat agafant efecte cap a la dreta de la porteria d'Óscar Whalley i ha fet inútil l'estirada. El porter es desesperava poc després d'haver encaixat el segon gol.

Ha sigut aleshores quan Garrido ha tret l'artilleria que li quedava a la banqueta per a rescatar almenys un punt, davant el que fins aquest moment era penúltim classificat.

Però el marcador no s'ha mogut i el partit ha finalitzat amb 2 a 1. Derrota del Castelló, que tot i no haver sumat continua situat fora de les posicions de descens.