El Castelló cau a casa del líder (3-1)

El partit s'ha decidit en els primers dotze minuts, quan els d'Óscar Cano ja havien encaixat dos gols.

Álvaro Fidalgo controla una pilota davant de la pressió de Salva Sevilla
Álvaro Fidalgo controla una pilota davant de la pressió de Salva Sevilla / @LaLiga

Luis García Plaza li ha guanyat la batalla a Óscar Cano i el Castelló ha caigut derrotat davant el líder de Segona, el Mallorca, per un clar 3 a 1, en un partit que s'ha decidit en els primers dotze minuts.

En el minut 8, Abdón Prats ha sorprés el Castelló fent l'1 a 0. Un gol que ha deixat molt tocats els d'Óscar Cano. Tant, que quatre minuts més tard, Salva Sevilla, ha deixat el partit pràcticament sentenciat amb el 2 a 0.

El Castelló ha intentat reaccionar amb dues bones ocasions d'Arturo Molina i David Cubillas, però el partit ha arribat al descans sense més variacions en el marcador.

Amb la represa, Óscar Cano ha buscat més profunditat amb l'entrada de Jordi Sánchez, però la sentència del Mallorca ha vingut en el minut 55, amb el doblet d'Abdón Prats i el tercer per als vermellons.

El gol del Castelló ha arribat en el minut 73, obra d'Eneko Satrústegui, després de la treta d'una falta. Molt tard per a internar remuntar davant el conjunt de Lluís Garcia Plaza. Els dos equips han tingut oportunitats, però el marcador ja no s'ha menejat. El Mallorca és líder i el Castelló continua fora dels llocs de descens, però amb un partit menys que l'Alcorcón.