Castelló-Cartagena: acabar amb la dinàmica negativa

Els orelluts pretenen recuperar les sensacions de les primeres jornades per a trencar la ratxa de sis derrotes seguides.

Rubén Díez lluita per una pilota en el partit contyra l'Oviedo
Rubén Díez lluita per una pilota en el partit contra l'Oviedo / @LaLiga

El Castelló rep aquest diumenge el Cartagena a l'Estadi Municipal de Castàlia amb l'objectiu de trencar d'una vegada per totes la ratxa de sis derrotes consecutives i set jornades sense guanyar. Els alb-i-negres no sumen els tres punts des que venceren el Leganés 2-0 en la jornada 4, en un partit disputat el 4 d'octubre. Davant tindran un altre equip que acaba de pujar a Segona, però que, amb 15 punts, està en la zona central de la classificació.

L'entrenador orellut, Óscar Cano, ha dit que l'equip ha de recuperar les sensacions de les primeres jornades: "hem de ser l'equip competitiu que vam ser, per exemple, contra el Leganés, i retrobar el camí que aleshores ens va donar fruit". El tècnic ha explicat que els resultats no han sigut justos amb el joc desplegat pel Castelló, que ha sigut competitiu, a excepció de l'últim partit a Oviedo, on no van estar a l'altura.

Cano ha indicat que el cos tècnic, personalitzat en l'entrenador, és el responsable del que passa, i ha destacat que en Segona Divisió es pot jugar de moltes maneres, i que no hi ha una única manera per a afrontar la competició. "No podem parlar de falta d'intensitat, de ficar la cama o del joc directe; les coses no van per ahí perquè el futbol és molt més complex", ha conclòs.

L'entrenador granadí, que ja podrà seure a la banqueta després de complir dos partits de sanció, recupera per al duel contra el Cartagena els migcampistes Marc Mateu, que ha estat dues jornades fora per l'expulsió contra l'Almeria, i Arturo Molina, que va veure la roja a Gijón. Així, l'única baixa serà la del també migcampista Carles Salvador, que encara estarà dues setmanes més fora dels terrenys de joc per un trencament muscular.

El Castelló i el Cartagena ja es van enfrontar en la categoria de plata del futbol espanyol en la temporada 2009-2010. El partit del Castàlia va acabar amb empat a dos (amb gols d'Ulloa i Mantecón), mentre que a Cartagonova els murcians es van endur la victòria per 2-1.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:30 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de Patricia Campos.

També et pot interessar

stats