El Castelló avança al segon lloc

L’equip ha guanyat vora la botzina en un final d’autèntica bogeria.

Els jugadors del Castelló celebren la victòria
Els jugadors del Castelló celebren la victòria / CE Castelló

Castàlia ha viscut un partit de moltes emocions. El Castelló ha superat el Nàstic de Tarragona quan el partit caducava. En el minut 94 ha funcionat la pissarra d’Óscar Cano. Lapeña ha rematat un córner en el segon pal i ha portat l’èxtasi a la graderia. Eixe gol ha servit per a desfer el 2-2. Amb els tres punts, els alb-i-negres ara són segons en la classificació a només un del líder, el Sabadell.

L’Atlètic Llevant ha aprofitat la crisi de resultats de l’Andorra per a sumar tres punts gràcies a la solitària diana de Víctor Ruiz. El conjunt de Tevenet ha dominat amb claredat i ja comença a mirar de lluny els llocs perillosos de la taula.

Idèntica situació per a la Nucia, que no ha tingut problemes per a desfer-se del filial de l’Espanyol (2-0). L’expulsió de Pol Lozano ha facilitat les coses per als de César Ferrando.

Pel que fa al Villarreal B, derrota al camp de l’Ebre tot i avançar-se en el marcador amb gol de Mújica. El conjunt aragonés ha remuntat amb doblet de Jesús Rubio. El filial groguet portava set partits sense perdre.

L’Hèrcules i el València Mestalla no troben el camí de la victòria. Empat meritori sense gols dels herculans fora de casa contra el Barça B, i el mateix resultat del Mestalla en l’Antonio Puchades amb el Badalona. Els dos equips lluiten per fugir del descens.

Quant a l’Oriola, ha tret un punt a l’estadi del Llagostera. Els del Baix Segura han marcat l’1 a 0 en el primer minut per mitjà de Solano. En la recta final del partit, els catalans han equilibrat el duel. El conjunt escorpí és cuer.