Castelló, Atlètic Llevant i Oriola jugaran les finals d'ascens a Segona B

El CD Castelló, l'Atlètic Llevant i l'Oriola han guanyat i arriben a les somiades finals d'ascens a Segona B. Ja esperen saber el rival.

Jugadors del Castelló celebren la classificació.
Jugadors del Castelló celebren la classificació. / Forta

Els tres equips valencians que hui es jugaven a cara o creu el pas a les finals d'ascens a Segona B han aconseguit els objectius. L'Atlètic Llevant, sense massa problemes. Al Castelló li ha tocar lluitar fins a l'últim moment i l'Oriola ha certificat el pas en la tanda de penals. Els tres jugaran les finals i estan a l'espera de conéixer el rival. Les aficions han celebrat l'arribada del moment decisiu en una categoria, com és la Tercera Divisió, on no és gens fàcil arribar a una final. El Atlètic Llevant ja va tindre una oportunitat, però no la va poder rematar amb una victòria. Els altres dos hi arribaran per primera volta.

El Castelló es classifica després d'eliminar un difícil Sant Andreu

Els aficionats del CD ja somien amb l'ascens a Segona B i abandonar per sempre més la Tercera Divisió. Després d'haver guanyat la semifinal amb el Sant Andreu, només queda un obstacle: guanyar la final. De moment, arribar-hi ja es considera un èxit, després de la complicada semifinal amb l'equip català. L'1-1 del partit de tornada fa possible que els orelluts es classifiquen després d'haver empatat a zero a Castàlia. El valor del gol marcat fora de casa ha sigut decisiu.

L'afició ho va viure com una festa. El Castelló va marcar primer, però els catalans empataren a última hora i es temia un segon gol que hauria bandejat els orelluts. No va ser així i la final és la gran recompensa. Dilluns se sabrà quin és el rival de l'equip de la Plana.

Una altra oportunitat per a l'Atlètic Llevant

L'Atlètic Llevant també espera saber el seu rival de la final després d'haver guanyat per 1-0 al Racing Villalbés, amb el qual havia empatat a un en el partit d'anada. El resultat final de l'eliminatòria, 2-1, i els granotes tornen a tindre una altra oportunitat de jugar una final d'ascens, després de desaprofitar la primera fa unes setmanes. Els d'Olaizola reben aquest nou premi, molt merescut després del bon treball que han fet durant tota la temporada. Aquesta volta, potser la segona oportunitat serà la bona.

L'Oriola es classifica en la tanda de penals

El partit més emocionant ha sigut, sense dubte, el que ha enfrontat l'Oriola amb el Celta. Els oriolans havien empatat a casa 1-1, un mal resultat per a resoldre l'eliminatòria. Arribaven a Ceuta amb la necessitat de puntuar i així ha sigut. Un empat a un que feia gust de glòria en empatar l'eliminatòria. La pròrroga no ha servit per a desfer la igualada i, després de tot el que han patit, han sigut els penals els que han donat a l'Oriola el pas a la final. Remuntada dels oriolans, que es valora molt més en la mesura que el fet d'haver rebut un gol en el partit de tornada feia molt difícil pensar en la classificació. La gesta, tot i els primers dubtes, ha sigut possible.

També et pot interessar

stats