El Castelló assalta el lideratge

L'equip orellut es posa per davant de l'Eldenc en la classificació, contra el qual juga la pròxima jornada al Nou Pepico Amat

Manu Sánchez celebra el gol
Manu Sánchez celebra el gol / Twitter: @cdcastellon

El Castelló és el nou líder del grup segon de Primera Federació. L'equip alb-i-negre ha sumat la quarta victòria seguida després de derrotar 1-0 l'Amorebieta al Castàlia amb un gol de Manu Sánchez i es posa per davant de l'Eldenc en la classificació. Precisament, els dos equips s'enfrontaran diumenge que ve al Nou Pepico Amat, amb les càmeres de la televisió d'À Punt en directe.

L'equip de Rubén Torrecilla ha hagut de suar de valent per a derrotar l'Amorebieta, un equip de la part baixa de la taula. El gol orellut s'ha fet esperar fins ben entrada la segona part. Manu Sánchez, a la treta d'un córner ha marcat l'única diana del duel, que, a més, situa el Castelló en el lideratge.

Fi a la ratxa de l'Eldenc

L'Eldenc cau al segon lloc després que l'Atlètic Balears haja acabat amb la ratxa de sis victòries seguides dels del Vinalopó Mitjà. Els mallorquins han vençut 3-1 l'equip entrenat per Fernando Estévez, que queda ara a un punt del Castelló.

Dos gols de Dioni en la primera part han posat el partit molt costera amunt per a l'Eldenc. Un gol de Soberón només començar la represa ha donat esperances de puntuar els visitants, però l'alegria ha durat a penes quatre minuts. Miguelete ha tornat a ampliar distàncies amb el tercer i definitiu per a l'Atlètic Balears.

L'Alcoià no alça el cap

L'Alcoià, que fa només tres jornades era el líder, ha encadenat la tercera derrota seguida. L'equip de Vicente Parras ha caigut 0-1 a El Collao contra la Unió Esportiva Logronyés.

Un gol de Schutte en l'equador de la primera part ha sigut suficient perquè els de La Rioja s'enduguen els tres punts d'Alcoi. Els locals ho han intentat fins al final, però no han sigut capaços de marcar cap gol en la porteria defesa per Gonzalo.

L'Intercity entropessa a Sabadell

L'Intercity ha perdut 2-1 en la visita al Sabadell tot i haver-se avançat en el marcador. L'equip de Gustavo Siviero no acaba de reaccionar després de la victòria de la setmana passada contra l'Osasuna Promesas i suma només tres dels últims quinze punts en joc.

Pol Roigé ha inaugurat el marcador en el minut 12, però l'alegria els ha durat ben poc als alacantins. Manu Herrera ja ha evitat mals majors amb una gran aturada, però els catalans han capgirat el marcador en a penes quatre minuts. En la represa l'Intercity ho ha intentat, però la falta d'encert de cara a la porteria ha privat els de Siviero d'endur-se almenys un punt de Sabadell.

La Nucia resisteix a Cornellà

La Nucia ha sumat una altra jornada sense guanyar, i ja en van huit, però ha sumat un valuós punt en la visita a Cornellà. Els de César Ferrando han resistit trenta minuts amb un futbolista menys i han acabat empatant a zero contra un equip en clara dinàmica ascendent.

L'expulsió de Víctor Savall en el minut 60 ha complicat les opcions de victòria dels de la Marina Baixa, que han aguantat en inferioritat fins al final i sumen un punt que, almenys, els permet abandonar l'últim lloc de la taula.