El Castelló no arranca (0-1)

Un gol de penal de Dani Güiza a les acaballes del partit ha suposat la tercera derrota en quatre partits

Kone tracta de guanyar una pilota
Kone tracta de guanyar una pilota / @cdcastellon

Tres punts de dotze possibles és el pobre bagatge del Castelló en quatre jornades en la nova Primera RFEF. L'equip alb-i-negre ha perdut al Castàlia per 0-1 contra l'Atlético Sanluqueño, en un partit en què s'ha mostrat superior al rival, però no ha sabut concretar les ocasions de gol que ha generat.

El Castelló ha eixit decidit a buscar la victòria i en els primers minuts de joc ha disposat de tres bones oportunitats d'avançar-se en el marcador. El porter visitant i els pals han evitat el gol alb-i-negre. El decorat no ha canviat en la segona part, amb un Castelló que controlava la pilota però no encertava a definir. I quan el partit ja agonitzava, l'Atlético Sanluqueño s'ha trobat amb un penal que Dani Güiza no ha desaprofitat.

L'equip de Sergi Escobar continuarà una setmana més en la zona baixa de la classificació, després de la tercera derrota en quatre partits.

El Vila-real B continua intractable

El filial del Vila-real es mantindrà una setmana més al capdavant del grup 2 de la Primera RFEF després de la contundent victòria (3-0) contra l'Albacete, un dels equips més potents, ja que la temporada passada jugava en Segona Divisió. Els de Miguel Álvarez estan completant un gran inici de temporada en aquesta nova categoria, en què han sumat deu punts de dotze possibles, amb nou gols a favor i només un en contra.

L'equip groguet s'ha avançat en l'equador de la primera part gràcies a un gol de penal de Sergio Lozano. L'expulsió del visitant Rafa Gálvez en la segona part ha permés el Vila-real B arredonit la victòria amb dos dianes més, obra d'Antonio Pacheco i Nikita.

Lozano celebra un dels gols
Lozano celebra un dels gols / Twitter: @CanteraGrogueta

L'Alcoià suma la segona victòria

L'Alcoià no ha decebut en la visita al cuer del grup 2 i ha aconseguit la segona victòria de la temporada. L'equip de Vicente Parras ha guanyat 1-3 el Sevilla Atlètic i es manté a la part alta de la classificació amb huit punts en quatre jornades.

L'equip d'Alcoi s'ha avançat molt prompte en el marcador gràcies a un gol de Jona de penal en el minut cinc de joc. Abans del descans, el davanter ha fet el segon, però el filial del Sevilla ha acurtat distàncies per mitjà de Juanmi. Un gol d'Ángel Sánchez en les acaballes del duel ha certificat el triomf per als de Vicente Parras, que completen un gran inici de temporada.