El Castelló aprofita el favor de l'Alcoià per a ser més líder

L'equip alb-i-negre deixa el segon classificat a huit punts i s'acosta a l'ascens directe a Segona Divisió

Chirino, en una acció del duel
Chirino, en una acció del duel / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha fet un gran pas cap a l'ascens directe a Segona Divisió, després de guanyar per 3-0 el Recreativo Granada i aprofitar el favor de l'Alcoià, que ha derrotat 0-1 el Còrdova. L'equip alb-i-negre amplia la renda respecte al segon classificat, l'equip andalús, a huit punts, quan només en queden 21 en joc.

Raúl Sánchez ha encarrilat el triomf de l'equip de Dick Schreuder amb un gol en el minut 12, i Moyita i Kastaneer han certificat la victòria amb dos gols més en el tram final del duel. Sembla que l'anhelat ascens a la categoria de plata del futbol estatal és qüestió de temps.

L'Alcoià assalta El Arcángel

L'Alcoià també ha fet un pas important cap a l'objectiu de la permanència, després de guanyar al segon classificat, el Còrdova, per 0-1. Un gol solitari de Pradera ja en temps afegit li ha donat als de Vicente Parras un triomf molt valuós, que els allunya a deu punts de la zona de descens.

Empat de l'Intercity

L'Intercity ha empatat 1-1 en la visita al San Fernando i es queda en la part mitjana de la taula, set punts per damunt de la zona de descens a Segona RFEF. Emilio Nsue ha igualat el gol local en l'equador de la primera part i el marcador ja no s'ha mogut.